dianaadam a scris:
am cumparat o garsoniera in 2 feb 2010 e contractul.Vanzatorul a adus de la admnistrator o adeverinta ca e platit pana in momentul lunii calculate si ca luna restanta se achita conform clauzei in contract.
Asociatia si-a facut datoria eliberand o adeverinta in care a scris foarte clar, asa cum am subliniat, pana cand s-a platit. Ba chiar prin formularea referitoare la clauza din contract, parca a indrumat notarul si partile din contract sa se stabileasca cine va plati pe luna necalculata sau neafisata.
Sigur ca se puteau lua masuri suplimentare de catre cumparator sa retina o parte din bani pana la afisarea urmatoareler liste.
Sunt curios sa ne spuna cumparatorul cum a reglat plata facturilor la energia electrica, la gaz, la telefon, cablu... pentru luna ianuarie, ca si acestea au ajuns la dumnealui in luna februarie, dupa cumparare.
Daca la asociatie a ramas acea restanta pana acum, din ianuarie pana in decembrie, eu nu cred ca furnizorii de gaz, electricitate, telefonie ar fi furnizat in continuare servicii si/sau utilitati acelui apartament daca figura cu o restanta de atatea luni.
Modul de rezolvare cu acesti furnizori poate constitui un exemplu si pentru rezolvarea restanelor la asociatie.