avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inregistrare societate tip srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inregistrare societate tip srl

Ce documente sunt necesare pentru inregistrare sediul societate tip srl?
Cu stima
Cel mai recent răspuns: Primoris SRL , Consilier juridic 13:00, 24 Februarie 2011
elenazod a scris:


... dupa care se redacteaza si se atesta de un avocat actul constitutiv al srl-ului, ...
Av. Zodila Elena


Actul constitutiv nu trebuie autentificat de notar, nici atestat de avocat. Autentificarea este necesara doar daca in capitalul social se afla un teren sau imobile.
Nu trebuie sa aveti un avocat. Dar puteti cere sprijinul unuia.

A fost infiintata o firma tip srl cu 2 asociati si 2 administratori. S-a utilizat o procura autentificata la notar prin care se imputernicea o terta persoana pentru a realiza demersurile infiintarii firmei. Pe procura unul din administratori si asociati a semnat in nume propriu ; pentru cel de-al doilea administrator si asociat a semnat tot primul prin contrafacerea semnaturii celei de a doua persoana.
Ce se intampla in acest caz? Se considera ca societatea este nula? Se poate ca cel caruia i s-a falsificat semnatura prin contrafacere sa se retraga din firma, societatea sa ramana cu un singur asociat si administrator?
Cu stima
Pentru acest gen de situatie, ar fi bine sa consultati, totusi, un avocat.
Dupa cum stim cu totii, diavolul sta in detalii !..

:confused:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintarea unei firme de catre un cetatean german in romania gylmenhaven gylmenhaven As dori sa aflu daca un cetatea german poate infiinta o firma cu sediul in Romania care sa-si desfasoare activitatea tot in Romania fara sa aiba nevoie de un ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma NICOLAE LAMBRU NICOLAE LAMBRU Buna ziua, Rog cine ma poate ajuta cu informatii pertinente referitoare la conditiile care trebuiesc indeplinite pentru infiintarea unei firme specializata ... (vezi toată discuția)
Sala jocuri noroc nelutugin nelutugin vreau sa deschid o sala de jocuri de noroc. ce conditii trebuie sa indeplinesc si ce implica acest lucru? ce pasi trebuie sa urmez? (vezi toată discuția)