avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... 7 dosare penale,judecat i n stare de libertate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

7 dosare penale,judecat i n stare de libertate

o persoana,este cercetata penal,in sapte dosare penale,pentru 14 infractiuni,enumar cateva:

conducere fara permis
numere expirate
vatamare corporala grava din culpa

contrabanda cu tigari,
constituire de grup infractional
ultraj

in urma perchezitiei la domicliu,s-a decoperit o cantitate de 31 de baxuri de tigari.

lovire si alte violente


transport ilegal de persoane,si lista continua.

acum,defapt astazi,ma urmarit cu ``gasca lui magica``pana in cartierul in care locuiesc.eu am vazut ca sunt urmarit,si am cerut interventia trupelor speciale,colegilor mei.

acestia i-au prins il flagrant in timp ce ``ma bateau``.am fost la legist.

ce ma sfatuiti sa fac,pentru ca ideea e ca cineva ia spus ca eu sunt,cine sunt,altfel nu avea cum sa afle.in plus,de cate ori organizam un flagrant,sa il prindem cu mata-n ssac,era anuntat si pleca din localitate.

sa sesizez parchetul general?minsterul de interne?

si o a doua intrebare:de ce nu este judecat in stare de arest?
:) super ... ziceti ca aveti informatii ... ma intreb de ce nu le puneti pe hartie printr-o nota informativa ?
infractiunile de care vorbiti dvs sunt grave , insa daca vorbim de urmarire penala/cercetare judecatoreasca , ne amintim si de principiul prezumtiei de nevinovatie care opereaza pana la pronuntarea unei solutii , fie de condamnare, fie de achitare . Cat despre lupta cu sistemul , nu stiu ce sanse ati avea , din pacate :( ...
Oricum , ceva nu e in regula , ptr ca intr-o activitate de documentare a infractiunilor de contrabanda , "temele" sunt bine facute de procurori si , cel putin din toate cazurile pe care eu le cunosc avand obiect contrabanda , s-au lasat cu mandate de arestare . Iar interventia fortelor de ordine in vederea perchezitionarii se face cand probele detinute de parchet sunt aproape suficiente ptr a propune arestul preventiv .
Pe de alta parte , ultrajul nu poate fi retinut daca nu erati in exercitarea atributiilor de serviciu .
poate fi retinut ultrajul,deoarece am fost batut pentru ca am descins la ei in casa cu echipa.
Si eu sunt de parere ca ultrajul poate fi retinu in acest caz.
Depinde insa de probe...
voi cere convorbirile telefonice.probabil vor intra si la grup infractional,sau el,la constituire de grup infractional.nu ma las nici mort.defapt,mai bine mor,decat sa ma bata un tigan cu pile si gasca.

Nu cred ca au fost interceptate convorbirile telefonice dar daca se stabileste ceea ce trebuie nu sunt necesare interceptarile.

Alte discuții în legătură

Sub acoperire abcana abcana Buna ziua.Eu vand tigari in centru,si nu sunt singurulCu politia ne impcam bine,dar de ceva timp,tot vad o persoana,are statie,pistolsi ne tot fileaza prin tot ... (vezi toată discuția)
Dosar penal contrabanda abcana abcana eu si cu familia mea,vindem tigari de la ucrainieni.ieri am fost prinsi in flagrant de catre jandarmi si politie.ne-au dus la sectie,ne-au facut dosare ... (vezi toată discuția)
Stat politienesc? menumoruth menumoruth Ce vad aici efectiv nu imi vine sa cred . Au ajuns sa asculte telefoanele pentru a proba si furturile. :O Maine poimaine am sa vad si un ultraj probat prin ... (vezi toată discuția)