avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CHEMARE IN JUDECATA PTR NEPLATA FACTURI RESTANTE
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CHEMARE IN JUDECATA PTR NEPLATA FACTURI RESTANTE

Sunt administratorul unei Societati Comerciale (srl). Azi am primit dela Tribunal o citatie prin care sunt anuntat sa ma prezint la proces cu o societate la care datorez 4000 ron. Va rog sa imi spuneti ce se intampla in situatia in care nu dau curs platii catre firma respectiva,nu din rea vointa ci din lipsa fonduri chiar daca instanta dispune acest lucru .
Instanta de judecata poate dispune blocarea conturilor firmei sau golirea lor pentru stigerea creantei ? Dela ce suma se poate cere insolventa ?
Mentionez ca firma nu are bunuri mobile sau imobile in patrimoniu.Ar putea fii ceruta angajarea raspunderii personale a administratorului in atare situatie ?
Creditorul ce arme are la dispozitie pentru a isi recupera restantele ?

Va multumesc ptr raspunsuri
Ultima modificare: Luni, 6 Decembrie 2010
scan, utilizator
Cel mai recent răspuns: Danela1986 , utilizator 18:48, 14 Martie 2024
Bună ziua am avut un s.r.l am rămas restant la o factura de 4500ron astăzi am primit de la judecătorie o înștiințare cum ca mar da în judecata pentru suma restanta ...în urma cu 2 zile de la primirea înștiințarea a venit agentul iam dat 500 RON a-și vrea sa stiu ce pasi sunt de facut
Ultima modificare: Joi, 14 Martie 2024
Danela1986, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie insolventa. Imparatul Imparatul Am primit o citatie pentru insolventa. Firmea mea are datorii la stat de vreo 48.000 ron. Mi s-a atasat de la Tribunal si un raspuns prin care pot face ... (vezi toată discuția)
Urgent va rog faliment,insolventa sau lichidare?raspunde administratorul? ContSters81838 ContSters81838 Buna ziua ,as dori va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema.In societatea noastra suntem 3 asociati(40-30-30),eu sunt administrator.Am achizitionat in luna ... (vezi toată discuția)
Firma cu datorii DanieleLuca DanieleLuca DETIN O FIRMA CU DATORII LA FURNIZORI SI SPATIUL UNDE AM FOST CHIRIAS DAR FARA DATORII LA STAT.CE URMEAZA?POT FI AFECTAT CA SI PERSOANA FIZICA? (vezi toată discuția)