avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ANGAJARE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ANGAJARE

DACA AM CONTRACT DE MUNCA DOAR DE O SAPTAMANA POT CERE O ADEVERINTA DIN CARE SA REIASA CA LUCREZ ACOLO SI SALARIUL PE CARE IL AM? SAU TREBUIE SA ASTEPT PANA AM O LUNA SAU MAI MULT?
Cel mai recent răspuns: ContSters180853 , utilizator 10:29, 9 Decembrie 2010
Buna seara. Puteti cere adeverinta si va poate trece salariul de incadrare de pe contractuk de munca.
Art.34 alin.5 C.mun dispune ca, la solicitarea salariatului angajatorul este obligat să elibereze un document care să ateste activitatea desfăşurată de acesta, vechimea în muncă, în meserie şi în specialitate.
Prin urmare, aveti dreptul de a solicita angajatorului o astfel de adeverinta chiar daca lucrati de putin timp la acesta.
VA MULTUMESC MULT PTR. AJUTOR

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in specialitate ginna j ginna j Sunt asistent de farmacie.Am vechime in specialitate de 10 ani in mai multe unitati(lanturi si farmacii).Pt inscrierea la examenul de grad imi trebuie ... (vezi toată discuția)
Adeverinta grupa a ii a de munca varlanmirela varlanmirela Am lucrat la un angajator 1 an si 4 luni, dupa care am efectuat serviciul militar. La reintoarcere am lucrat la acelasi angajator inca 23 ani. Toata ... (vezi toată discuția)
Carte de munca pentru formular e104 tanarobot tanarobot Buna ziua, In vederea obtinerii formularului E104 mi s-a comunicat ca este nevoie de o copie dupa cartea de munca. Eu am lucrat doar in 2011 deci nu am carte ... (vezi toată discuția)