avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contabil ferma - grupa a II a????
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contabil ferma - grupa a II a????

intrebare: o persoana care a lucrat ca si contabil de ferma agricola beneficiaza de grupa a II a de munca???
in ce conditii (temei legal)???
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Monica H. , Consilier juridic 20:39, 13 Martie 2008
mersic fain

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Definitie - conditii periculoase ptrclavinia ptrclavinia exact ce inseamna conditii periculoase ? ce intra in aceste conditii pesiculoase? (munca pe teren?, lucratul la PC?, contactul cu oameni cu diferite boli( ... (vezi toată discuția)
Grupa i sau ii de munca? george muresan george muresan am lucrat din 1973 si pina in 2006 la centrul de microradiofotografie medicala(MRF)Caravana MRF apoi ca centru fix o perioada munca desfasurata in mediu cu ... (vezi toată discuția)
Nu mi s-a trecut în carnetul de muncã grupa i în perioada 1990-1995 stanescuvion stanescuvion am onoarea sa va salut. am iesit la pensie ptr. limita de varsta la data de 17.09.2012. am lucrat cu radiatii tehnice 25 de ani(gama+rx).nu mi s-a trecut in cm ... (vezi toată discuția)