avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... fapta penala
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

fapta penala

daca s-a dat un CEC in alb unei firme ca si garantie ,iar aceasta l-a bagat in banca chiar daca i s-a comunicat sa nu o faca din cauza lipsei lichiditatilor,administratorul este urmarit penal (procesul nu a inceput,dar i s-au luat declaratii) si a trecut un an de cand s-a savarsit fapta , administratorul fiind in prezent plecat din tara(si-a suspendat firma ) poate fi reprezentat de un avocat si judecat in lipsa ? exista posibilitatea de a fi dat in urmarire generala ? sau se lasa cu amenda ?











-
Cel mai recent răspuns: clientX , utilizator 15:23, 10 Decembrie 2010
Daca se poate demonstra ca fila cec este "garantie", asta insemnind ca in mom in care a scris acea fila nu exista o rel comerciala intre cele 2 firme, nici o factura, nici un contract, nu poate fi inselaciune, cel mult o promisiune. Daca nu exista marfa in spatele acelor bani, poate scapa basma curata. Bineinteles trebuie avut in vedere si daca a fost integral completata acea fila cec pt a fi inselaciune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fila cec introdusa la plata dupa intrarea societatii emitente in insolventa. 200360PIM 200360PIM Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea problema ; SC X SRL lasa ca garantie lui SC Y SA pentru materiale furnizate o fila CEC in alb , urmand ca Y sa ... (vezi toată discuția)
Fila cec-complectata gresit dansultanu dansultanu buna ziua! va rog poate cineva sa ma ajute cu raspunsuri la cateva intrebari? 1.poate o firma sa emita un cec la o persoana fizica? ... (vezi toată discuția)
Fila cec pierduta alina_pmi alina_pmi buna ziua am si eu o problema am eliberat o fila cec in alb (nu are nici beneficiarul trecut) unei firme cu care urma sa colaboram si firma respectiva ma tot ... (vezi toată discuția)