avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Retragere plangere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Retragere plangere

Cineva mi-a facut la politie o plangere ptr. o asa zisa inselaciune,,,ceva minor de cateva sute lei . Am fost la politie , am dat declaratie , mi-au luat amprentele , etc... a ramas sa restitui suma in 10 zile si sa-si retraga respectivul plangerea.
INTREBARI :
1. Daca isi retrage plangerea, se merge mai departe oricum..?!?/// dosar penal , proces , etc , sau prin intelegerea amiabila se opreste totul ?
2. Era nevoie , obligatoriu sa mi se ia amprentele , sa mi se faca poze ca la infractori ?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:24, 13 Decembrie 2010
Ok , am inteles,,,dar e posibil sa fie facuta si altfel de adresa catre politie ? In afara de plangere penala ? Ceva care in cazul impacarii amiabile sa nu fie dat mai departe ptr. deschiderea dosar penal ?
Nu este vorba despre nicio adresa,ci probabil,despre o plangere formulata,dar pentru a vedea despre ce este vorba trebuie sa mergeti la politie.
da , ok...intrebarea mea era...poate fii si o altfel de plangere in afara de penala ???
Raspunsul este negativ si rugamintea ar fi sa cititi mai cu atentie cele postate pentru a si reusi sa si intelegeti despre ce este vorba.
Pana nu cunoastem nimic concret despre plangere,despre dosar,acestea pot fi doar supozitii.
Repet,mergeti la politie si vedeti despre ce este vorba

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada depunere plangere penala kingbear kingbear Exista o marja de timp in care trebuie depusa o plangere penala la politie ptr inselaciune ? (vezi toată discuția)
Retragere plangere penala emil51 emil51 Ma intereseaza daca se poate sa retrag o plangere penala, pe care am facut-o si care se afla la organele de politie in cercetare.Multumesc! (vezi toată discuția)
Inselaciune urgent... danny24 danny24 Buna seara, Speta mea este urmatoarea: cineva a comandat un produs prin internet de la mine iar eu am trimis din greseala altceva.Cel \"inselat\" a depus o ... (vezi toată discuția)