avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren vanzare- cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren vanzare- cumparare

un contract de vanzare-cumparare a unui teren este valabil netrecut prin notariat, facut doar cu martori este valabil?
Imi pare rau ca nu am timp sa caut caietul din anul 1 si sa discutam despre puterea doveditoare a inscrisurilor sub semnatura privata.

Contractul de v-c poate fi folosit ca atare prin autentificarea de catre instanta.

Pt mine acest topic este inchis.

:closedtopic:
Ultima modificare: Joi, 16 Decembrie 2010
pop sorin, utilizator
Normal ca este inchis. Mai ales ca amestecati proba cu validitatea. Sau ca traiti cu impresia ca instanta autentifica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! bebedan_bass bebedan_bass buna seara! am si eu o nelamurire. vanzarea unui teren in prezenta a 2 martori cu chitanta de mana , este valabila? multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Cumparare-vanzare cu martori mezgageza mezgageza un contract de cumparare-vanzare a unui teren scrisa cu mana si semnata de cumparator,vanzator si de doi martori are castig de cauza in fata instantei? (vezi toată discuția)
Mostenitori luciano72 luciano72 un act de vanzare cumparare facut de mana din care un cumparator este si martor si fara a fi prezent un notar ,este valabil? (vezi toată discuția)