avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare firma

buna seara, vreau sa-mi infiintez o firma de spalat covoare si vreau sa stiu pe urma in timp daca o sa-mi mearga afacerea pot face pe acceasi firma si spalatorie auto?
Imi mai trebuie si alte autorizatii pentru spalatorie auto daca detin o firma de spalatorie covoare?
Cel mai recent răspuns: Denisa Stanca , Avocat 12:21, 21 Decembrie 2010
Pentru ambele coduri aveti nevoie de autorizatie de la mediu.
Sfatul meu este includeti la constituire codurile indicate de dna. Adriana, iar in momentul in care se obtine autorizatia de la mediu si va obtiene pt ambele.

La constituire, taxele sunt aceleasi indiferent de codurile incluse in actul constitutiv, din cate stiu si la Autoritatea pentru Protectia Mediului este la fel.

De asemenea, va sfatuiesc sa va informati din timp care sunt conditiile impuse de cei de la mediu pentru eliberarea autorizatiei.

Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spalatorie covoare R0MI R0MI De ce acte am nevoie sa pot deschide o spalatorie de covoare si ce tip de firma ati recomanda sa deschid pfa ii . Etc (vezi toată discuția)
Autorizatii spalatorie auto livia.mazare livia.mazare buna ziua.imi poate spune si mie cineva ce autorizatii sunt necesare pentru o spalatorie auto?si cam cat costa toate?:D (vezi toată discuția)
Infiintare firma curatenie LupuAngelica LupuAngelica Buna ziua Doresc sa infiintez o I.I. cu obiectul de activitate de curatat covoare, mochete la domiciliul clientilor folosind aspiratoare cu ... (vezi toată discuția)