Rog pe cei care au mai avut de-a face cu astfel de situatiisa ma ajute. Trebuie sa intocmesc un contract de munca ( in legatura cu un Proiect Phare) pt care in bugetul proiectului este prevazut un numar de 80 de ore/luna si o suma ( cost in buget) de 100 lei/ora. Asta inseamna ca voi afla din aceasta suta cat reprezinta brutul, cat taxele angajatului, cat ale angajatorului, etc. Mi-a iesit ca salariu brut suma de 6222 lei. Problema mea #-o este cum trec in contract chestia asta ( in asa fel incat sa mi-l primeasca ITM-ul) ? Pt ca trebuie sa trec un numar de ore/zi, pe saptamana, etc si nu-mi iese nici cum calculul. Pot sa trec la timpul de lucru 80 ore/luna ? Multumesc.
Asa cum ma asteptam, azi la ITM Bucuresti ( sector 6) mi-a fost respinsa forma aceasta a contractului de munca pe motiv ca nu scrie in contract cate ore pe zi lucreaza angajatul. Degeaba am argumentat ca sunt 80 de ore/luna ( scrie asta in contract) si ca numarul de ore pe zi se stabileste functie de necesitate, adica intr-o zi lucreaza 4 ore, in alta 5, in alta 2, in total cumuland 80 de ore lunar. Nu stiu ce sa mai fac.. mai este putin si expira termenul de 20 de zile..
Control itm
adrianabresug
am avut control de la itm si am primit sarcina de a face la CIM cu timp partiel de 4ore/zi repartizarea programului de lucru si conditiile in care se poate ... (vezi toată discuția)