avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca cu numar fix de ore pe luna si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca cu numar fix de ore pe luna si salariu pe ora

Rog pe cei care au mai avut de-a face cu astfel de situatiisa ma ajute. Trebuie sa intocmesc un contract de munca ( in legatura cu un Proiect Phare) pt care in bugetul proiectului este prevazut un numar de 80 de ore/luna si o suma ( cost in buget) de 100 lei/ora. Asta inseamna ca voi afla din aceasta suta cat reprezinta brutul, cat taxele angajatului, cat ale angajatorului, etc. Mi-a iesit ca salariu brut suma de 6222 lei. Problema mea #-o este cum trec in contract chestia asta ( in asa fel incat sa mi-l primeasca ITM-ul) ? Pt ca trebuie sa trec un numar de ore/zi, pe saptamana, etc si nu-mi iese nici cum calculul. Pot sa trec la timpul de lucru 80 ore/luna ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: alina40 , utilizator 09:41, 30 Decembrie 2010
Am depus ieri contractul. Sfatul dvs. a fost super =D>. Multumesc inca odata si va doresc un an nou fericit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract cu timp partial cris2279 cris2279 Trebuie sa modific un contract cu norma intreaga intr-un contract cu norma partiala 4 ore/zi, 20 ore/sapt, dar repartizat ingegal: L=6 ore, Ma=8 ore si Mi=6 ... (vezi toată discuția)
Control itm adrianabresug adrianabresug am avut control de la itm si am primit sarcina de a face la CIM cu timp partiel de 4ore/zi repartizarea programului de lucru si conditiile in care se poate ... (vezi toată discuția)
Dilema - intocmire program de lucru, cum fac? ELENA2009 ELENA2009 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta, trebuie sa angajez o persoana cu urmatorul program de lucru: Vineri 01.04 - 20.00 Sambata 02.04 ... (vezi toată discuția)