avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dimensiune legala parcare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dimensiune legala parcare

Buna,

Va rog sa imi spuneti daca se reglementeaza prin lege dimensiunile parcarilor de pe langa blocuri de locuinte.

Am incheiat un contract pentru un loc de parcare cu dimensiunile de 2.25m/5m - este legala? Am inteles ca ar trebui sa file de cel putin 2.5m/5m...

Multumesc de info,
Adina
As avea si eu o intrebare,ce se poate face in cazul in care administratia se hotaraste sa-mi modifice locul de parcare,mai exact sa-l mute cu 2 metri mai la stanga?lucru cu care eu nu sunt de acord,existand pericolul de a-mi fi lovita masina,in contract nu zice nimic de asa ceva.Multumesc!
As vrea și eu sa știu ce dimensiune ar trebui să aibă o parcare laterala paralelă cu calea de acces, mașina fiind parcata paralel cu bordura.... Va mulțumesc!
Buna ziua .
Care este distanta legala in m l pentru intrarea si iesirea dintrun garaj aflat la 90 de grade ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege loc de parcare resedinta Florentina Horhat Florentina Horhat Buna ziua. Rugămintea me la d voastră este sa ma ajutati cu legea care se refera la suprafață locului de parcare de reședință. Ce suprafață este ... (vezi toată discuția)
Dimensiuni parcare subterana adrianpopa92 adrianpopa92 Buna ziua! Doresc constructia unui sediu de firma cu parcare proprie in subteran. Care sunt normativele privind proiectarea unui loc de parcare? Latimea ... (vezi toată discuția)
Nerespectare dimensiuni minime loc de parcare privat utilizator128231231 utilizator128231231 Buna ziua, I. Introducere: S-a incheiat un contract de vanzare-cumparare a unei cote indivize de 12mp dintr-un teren inscris in CF, cota corespunzatoare ... (vezi toată discuția)