avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii acte necesare la angajare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

acte necesare la angajare

spuneti-mi va rog ce presupune "declaratia pe propia raspundere pentru deducere"? sau ce contine aceasta declaratie? exista tipizat?
Cel mai recent răspuns: dia2120 , utilizator 19:31, 23 Decembrie 2010
daca se va face in fata notarului atunci exista o formulare standard.
in aceasta declaratie care este tipizat va declarati toate persoanele (copii,sot )care le aveti in intretinere pt deducere...in functie d enr de persoane beneficiati de reducere impozit pe leafa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducere impozit pt un copil in intretinere madaene madaene buna ziua, m-am angajat de curand la o firma si am inteles ca daca am un copil minor in intretinere mi se poate reduce impozitul din salariu sau ceva de ... (vezi toată discuția)
Declaratie - pentru deducere salariat oanaportar oanaportar Bună ziua ! Astăzi contabilul șef a dat salariaților un formular spre completare pentru stabilirea deducerilor personale. Toți salariații sunt ... (vezi toată discuția)
Declaratie deducere suplimentara impozit salariu,legalizata la notariat ,sau nu? topyion topyion Datorita faptului ca nu mai am loc de munca si nici somer nu mai sunt si nu realizez venituri,cel putin sper eu deocamdata ,trebuie sa trec ca persoana in ... (vezi toată discuția)