avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale in lipsa directorului unei SA cine ii tine locul?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

in lipsa directorului unei SA cine ii tine locul?

Cel mai recent răspuns: Elena Claudia Baltatescu , Consilier juridic 18:54, 26 Martie 2008
Andreea, sincer...nu am avut nici o intentie sa te irit, a fost o intrebare onesta din partea mea, se pare ca am inteles eu gresit contextul...nu era nevoie de un raspuns atat de defensiv.
va multumesc mult pt sfaturi, pana la urma asa vom proceda. nu cred ca vom face nimic cu cim dir. tehnic
cvm a scris:
Andreea, sincer...nu am avut nici o intentie sa te irit, a fost o intrebare onesta din partea mea, se pare ca am inteles eu gresit contextul...nu era nevoie de un raspuns atat de defensiv.

Nu era un raspuns defensiv, incercam doar sa evit o polemica paralela cu ideea topicului, atat. :)

Breze, cand am spus ca nu faceti nimic cu CIM am vrut sa spun ca e ok si cu CIM-ul vechi, substituirea nu are legatura.
Andreea Lisievici a scris:

claudia baltatescu a scris:
daca cei trei nu sunt directori, atunci ce sunt ? Breze a spus ca au contracte de munca cu aceasta functie si fac parte din CA sunt si administratori.

1. administrator nu e totuna cu director. Nu poti sa fi director si sa faci parte din CA. #-o

binenteles ca administratorul nu e tot una cu directorul, dar imi sustin afirmatia ca directorii unei SA pot fi si administratori

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator sa - director economic Melinda2 Melinda2 Buna ziua, Sunt director economic la un SA, angajata cu contract de munca. Societatea nu are Director General, este reprezentata de Presedintele CA si ... (vezi toată discuția)
Organe de conducere srl-uri medicale vali pintea vali pintea Buna ziua, Ma intereseaza care sunt organele de conducere intr-un SRL medical .Stiu ca AGA e organul de conducere intr-un SRL iar conducerea executiva e ... (vezi toată discuția)
Contract de mandat pt.director sucursala??? giconei giconei in cazul unei societi pe actiuni cu capital integral de stat si care are 10 sucursale pentru directori de sucursale s-a hotarit ca acestora sa li se inceteze ... (vezi toată discuția)