avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL romano-francez
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL romano-francez

va rog sa-mi spuneti care este cea mai simpla,rapida si ieftina solutie de a infiinta un srl cu doi asociati,unul francez si unul cetatean roman.
Ce fel de procura trebuie sa trimita cei doi, pentru persoana care vor sa-i reprezinte?Ambi sunt in Franta si doresc sa deschida un srl in Romania.In aceste conditii, exista anumite lucruri specifice infiintarii acestui tip de srl?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: cvm , utilizator 12:50, 3 Aprilie 2008
ITD a scris:
Actul constitutiv si statutul poate fi facut si de un notar.

Sigur, daca iti plac formularele si daca nu te deranjeaza lipsa vreunui interes fata de problemele care pot aparea intr-o societate, e o solutie buna! :thumbdown:
Nu-mi plac formularele, dar daca nu poti pastra tonul protocolar,te rog sa nu mai intervii.
Multumesc.
Stimate domn, nu cred ca ti-am vorbit "neprotocolar", dupa cum stiu sigur ca nu ar trebui sa dai indicatii celorlalti utilizatori despre cum si ce sa faca. Daca nu iti plac raspunsurile, nu e problema mea.
Stimata doamna/domnisoara,
problema nu este daca imi plac sau nu raspunsurile,pentru ca asta nu conteaza.Cred ca este important si tonul pe care-l folositi cand raspundeti..Imi pare rau daca problemele ridicate de mine va depasesc profesional,insa nu sunteti obligata sa raspundeti.Puteti lasa pe altii, care sunt amabili si draguti cand o fac.Dar va dau un sfat.Daca doriti sa va ia cineva in seama sfatul pe care-l dati,schimbati tonul.Sa vorbesti cu o persoana necunoscuta la persoana intaia,sau sa i te adresezi asa, este total neprotocolar.
Va doresc succes !
NU cred ca se impune folosirea unui ton ori sa se faca interpretari agresive - indiferent de partea care le face- pe un site pe care se discuta probleme juridice. Ca doar nu suntem adversari, nici parti in proces, doar oameni care discuta o serie de situatii , discutii care la urma urmei sunt benefice pentru toata lumea
Legat de problema supusa discutiei puteti consulta site ul www.onrc.ro sa aflati mai multe despre actele ce vi se cer, in special pentru cetateanul francez. Dumneavoastra aveti cetatenie dubla, ori doar una dintre ell ? Am inteles ca domiciliul il aveti in Franta. Puteti contacta pentru acte sau un avocat sau pe reprezentantii Camerei de Comert si Industrie din zona unde doriti sa stabiliti sediul firmei, va puteti interesa in prealabil de taxele practicate si de unii si de altii. Specimenul de semnatura se poate depune si in fata notarului si, se poate face si in Franta , dar e de vazut daca e supusa apostilarii- stiu notarii ce inseamna asta. Problema e ca va trebui tradusa in romana si astfel depusa la ORC.

Alte discuții în legătură

infiintare firma-cetatean non eu rrramor rrramor Care este procedura, ce costuri si acte implica infiintarea unui SRL de catre un cetatean elvetian in Bucuresti?Precizez ca el se afla in Elvetia. Daca el nu ... (vezi toată discuția)
Despre declaratia consimtamant pentru depunere pasaport minor 0751501073 0751501073 procura facuta in franta de catre sotul meu la un notariat ce ma inmputerniceste pe mine sotia,pentru copil cu cerere de document(pasaport).intrebare este:pot ... (vezi toată discuția)
Acte infiintare srl - asociat unic o persoana juridica straina bamac bamac Ce acte trebuie pentru infiintarea unui SRL care va avea asociat unic o persoana juridica straina? Va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)