orca a scris:
Decizia ar fi bine sa o vedeti, pentru ca ati putea sa o contestati la tribunal daca nu sunteti de acord cu ce scrie acolo, dara asta puteti sa o faceti in 30 de zile de la comunicare. Iar daca v au trimis o cu recomdare si conf de primire la adreas indicata la angajare, ei fac dovada comunicarii. Dumneavoastra sunteti in culpa ca nu ia ti informat in privinta schimbarii adresei... Daca v au schimbat din functia de admin trebuiau sa emita o hotarire de aga in acest sens sau o hot a admin unic, care trebuia sa fie inregistarta in 15 zile la orc...
Nu e vorba de a deveni scalv. E vorba de a pleca cu fruntea sus, cu atit mai mult cu cit la un moment dat se pare ca ati beneficiat de increderea angajatorului - de aceea va numit admin - deci trebuie sa incheiati aceasta activitatea, in aceasta consta lichidarea dumneavoastra la societatea respectiva, trebuie sa rezulte ca nu mai aveti nici o datorie fata de ei si nici ei fata de dumneavoastra.. Nu ati avut un simplu job ati fost admin .. si e ceva mai greu de gasit asa ceva in timp scurt.
Dar au dreputil sa-mi mai asume responasbilitati in plus odata ce mi-am dat demisia?
EU DOAR VREU SA PLEC ACUM... :(
Bun si daca doriti sa plecati din firmele respective de ce nu le faceti o adresa in care sa i rugati ca in ziua de .... la ora .... sa se prezinte la sediul soc a carui admin ati fost sa le predati actele acestei societati, stampile si tot ceea ce le apartine de fapt... In calitate de admin e bine si pt dumneavoastra sa fiti descarcat de gestiune si totul sa fie ok.... Poate putina diplomatie se impune. Oricum vreti sa plecati, dar poate loc de buna ziua e bine de lasat...
Asa am si incercat... dar din pacate seful a inceput sa ma ameninte, cu tot felul de tampenii si A EMIS O HOTARARE SA MA FACA SI LICHIDATOR.
Auacest drept sa faca?
Asta incerc sa aflu si ma intereseaza cel mai mult:
Ce se intampla atunci cand un angajat (chiar si cu functii administrative) isi da demisia (care e oarecum unilaterala)-
i se mai asum responsabilitatti sau trebuie sa i se gaseasca o persoana care ii va prelua activitatea!?
In CM cel putin scrie ca preavizul e in mare masura pentru asta- de ai da administratie posibilitatea sa-si caute alt angajat pentru job-ul respectiv!
Am dreptate sau ODATA CE AI INTRAT INTR-O FIRMA DEVII SCLAVUL EI!?
Mersi
Nu prea ai ce sa gasesti, pentru ca inafara de dreptul la preaviz al angajatorului, contractul de munca isi produce toate efectele in perioada preavizului.