avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL

O mica definitie si mici explicatii vis-a-vis de ...REVISAL?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:06, 9 Mai 2011
ok
eu am la unitate un registru in care inregistrez c.i.m. ( este altul decat registrul de intrai-iesiri al unitatii) , iar numerele date contractelor le trec in revisal. e corect?
bittta a scris:

eu am la unitate un registru in care inregistrez c.i.m. ( este altul decat registrul de intrai-iesiri al unitatii) , iar numerele date contractelor le trec in revisal. e corect?


Este corecta aceasta procedura ...:)
Am citit in ultimele zile " Fiecare angajator are obligatia de a infiinta un registru general de evidenta a salariatilor, si de a-l prezenta inspectorilor de munca, la solicitarea acestora." Revenim la inscrierea pe hartie sau in format excel a datelor care ar fi trebuit scrise in cartea de munca? Sau asteptam sa se modfice REVISAL-ul? Adica sa se introduca rubricile referitoare la salarii, sporuri, etc?
Este vorba despre registrul de evidenta al salariatilor in format electronic ... urmeaza a se modifica programul REVISAL in viitorul apropiat pentru a se putea introduce si salariiile , suspendarea c.i.m. etc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal=registrul de evidenta a salariatilor geaninapp geaninapp va rog frumos sa-mi trimiteti si mie daca aveti kitul de instalare pentru revisal versiunea 1.0.0. (vezi toată discuția)
Carnetele de munca opreas opreas Cum se numeste documentul care inlocuieste cărtile de munca? Cum se poate obtine oc copie după acest document? Cum pot sa verific daca la ITM datele din ... (vezi toată discuția)
Contracte de munca dan61 dan61 Va rog sa mi spuneti care este procedura de a inregistra o asociatie de proprietari la ITM si ANAF pentru contractele de munca si contractul de mandat? ... (vezi toată discuția)