avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Autoturism scos din circulatie (radiat)
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Autoturism scos din circulatie (radiat)

am scos din circulatie un autoturism dacia 1300 acum 5ani..acum doresc sa repun in circulatie acest autoturism.Intrebare?Trebuie sa platesc impozit pe perioada in care nu l_am folosit?
Cel mai recent răspuns: ContSters178043 , utilizator 13:13, 14 Ianuarie 2011
de la data dobandirii pana la radiere fiscala dintr-un motiv sau altul (vanzare, casare, distrugere, furt) datorati impozit.
cand l-ati scos din circulatie , l-ati radiat si fiscal, din ce motiv?
Radierea din circulatie nu conduce si la radierea fiscala care impune o taxa pentru detinerea unui mijloc de transport !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autocamion geta2012 geta2012 Buna ziua, Detin un autocamion care nu mai poate fi folosit, in schimb platesc impozit la el. Cum ar trebui sa procedez pentru a nu mai plati ... (vezi toată discuția)
Radiere auto de la impozit alina240 alina240 Bunaziua, Am o nelamurire legata de impozitul auto si as dori daca poate cineva sa ma ajute. In anul 2002 am vandut un autoturism cu acte in regula si am ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism Madalina388 Madalina388 Am o problema mai ciudata... Fiica mea, a mostenit in urma decesului tatalui ei un autoturism care exista doar in acte. Acel autoturism (Dacia 1300 veche de ... (vezi toată discuția)