avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ACTIUNE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ACTIUNE

Detin o sentinta irevocabila prin care Ministerul Justitiei, respectiv tribunalul sunt obligate sa-mi achite o anumita suma de bani.Sentinta este irevocabila din 2008 si prin diverse ordonante guvernul tot amina plata.Eu am un credit de la o banca,Ce actiune as putea face ca sa fie compensate datoria pe care o are ministerul si tribunalul cu creditul meu de la banca,
multumesc

Alte discuții în legătură

Cesiune creanta - sume datorate in baza unor hotarari judecatoresti executorii ContSters56041 ContSters56041 [b]Se pot cesiona in favoarea bancilor, pentru acoperirea partiala a unui credit in derulare, sumele datorate de debitori in baza unor titluri executorii = ... (vezi toată discuția)
Va intreb respectuos daca eu trebuie sa platesc urmasilor decedatului ( copiilor decedatului ) suma de bani pe care eram obligat s-o platesc celui decedat prin sentinta sus-mentionata? neculai80 neculai80 Domnule/Doamna Avocat. Ma numesc Neculai, am 80 ani. Am o sentinta judecatoreasca definitia si irevocabila (ramasa definitiva si irevocabilain urma judecarii ... (vezi toată discuția)
Termen de prescriptie a executarii silite mobexport mobexport Buna seara va rog daca ma poate lamuri cineva: in noiembrie 2004 a ramas irevocabila o sentinta civila prin care s-a dispus evacuarea unui chirias. In ... (vezi toată discuția)