avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... creare firma
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

creare firma

Buna ziua ! Am si eu o intrebare daca se poate crea o firma , chiar daca proprietatea unde este adresa(sediu) firmei se afla in litigiu? Si pot face aceasta firma fara a cere acordu vecinilor, precizez ca adresa este la curte.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Av. Alina VEZUREANU , Avocat 12:03, 18 Ianuarie 2011
Cred ca va referiti la sediu. Da, puteti face sediu al firmei daca se intrunesc dispozitiile art. 17 din legea 31/1990. Daca stati la curte, nu aveti nevoie de acordul vecinilor. Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Club,bar japan japan Daca mi-as dori sa deschid un club sau un bar intr-o casa la curte,imi trebuie acordul vecinilor? Daca as avea nevoie de un imprumut la o banca,pe societate,mi ... (vezi toată discuția)
Probleme infiintare srl Novijurist Novijurist Mi-am infiintat un SRL la etajul 1 al unui bloc. Problema este ca mi-au iesit actele de la orc cu privire infiintarea sa dar mi-au trecut fara accesul ... (vezi toată discuția)
Sediu social rasvan_racaru rasvan_racaru Problema mea sta in felul urmator.Fostul chirias a plecat din spatiu iar acum nu mai poate fi gasit nici la adresa din buletin,nici la telefon in consecinta ... (vezi toată discuția)