avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Copii legalizate hotarare divort
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Copii legalizate hotarare divort

Cum pot face mai multe copii legalizate ale hotararii de divort (care include si tranzactia de partaj)?
Cel mai recent răspuns: Diana Persa , Avocat 12:43, 9 Aprilie 2008
Cu o cerere la Judecatoria unde se afla dosarul de divort.
- va rog sa-mi eliberati x copii legalizate cu mentiunea definitiva si irevocabila dupa sentinta nr...
2 lei taxa de timbru + o,15 lei timbru judiciar pentru fiecare exemplar.
Multumesc!
Se elibereaza pe loc? (este vorba de Judecatoria Sectorului 3)
Carui birou anume ma adresez?
Trebuie sa merg personal?
Ultima modificare: Miercuri, 9 Aprilie 2008
nerantula, utilizator
La registratura instantei se inregistreaza, sau trimiteti prin posta. Intrebati la registratura sau arhiva care este termenul - difera de la instanta la instanta, putin probabil sa fie facute copii pe loc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinte divort si partaj ysis81 ysis81 buna ziua. In urma divortului si partajului am investit sentintele ca fiind definitive, am primit exemplarul cu stampila si timbru, dar oficiul de cadastru la ... (vezi toată discuția)
Cum obtin hotararea de divort pe care sa scrie definitiv si irevocabil? tatiana.m tatiana.m O sa fiu scurta, pentru ca s-a scris deja mult pe acest subiect, dar eu vreau sa fiu mai bine informata si pentru obtinerea unei hartii, nu cred ca am nevoie ... (vezi toată discuția)
Model de cerere vicar vicar Buna ziua, am cautat pe portalul instantelor un model de cerere pentru eliberare copie hotarire de divort cu mentiunea definitiva si irevocabila si nu am ... (vezi toată discuția)