avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii cum recuperez
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

cum recuperez

Buna seara!
Cum recuperez o suma platita pentru concediu medical, din 2009?
CNAS refuza plata, pe motiv ca nu s-a depus cererea in termenul legal de 90 de zile.
Va multumesc pentru orice varianta de raspuns!
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 22:01, 4 Martie 2011
Buna seara!
Revin cu intrebarea referitoare la ce se intampla cu sumele ramase nerecuperate de la casa de sanatate pana la 31 decembrie 2010, in conditiile in care nu a fost primita cererea de catre CNAS (depusa in afara termenului). Cum se pot recupera sumele restante?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa depun declaratia de inventar? kzst kzst Din motive administrative, contabila a placat de la firma, si eu trebuie sa depun declaratiile...dar cum sa depun declaratia de inventar, daca in balanta nu am ... (vezi toată discuția)
Declaratie inventar concedii medicale EUROC EUROC daca nu am avut in sold nimic la 31 ianuarie ,si am de recuperat de la fnuass,dar nu a fost depusa cerere de restituire ,cum fac declaratia? In declaratie la ... (vezi toată discuția)
Declaratia inventar cass teo.madalina teo.madalina In legatura cu declaratia inventar care trebuie depusa sa casa de sanatate pana la data de 15.02.2011, aceasta declaratie trebuie depusa de toti ... (vezi toată discuția)