avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... nerespectarea hotariri judecatoresti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

nerespectarea hotariri judecatoresti

va rog sa-mi raspunda cineva la intrebarea;ce pot face in cazul in care fosta mea sotie refuza sa-mi dea copilul in urma unei sentite de la o instanta de apel....si daca aceasta sentinta este definitva si daca se aplica?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Robert68 , utilizator 23:02, 22 Ianuarie 2011
Acum este valabil un alt program de vizitare. Ca sa demonstreze procurorului ca acum s-a dat pe brazda, sunt pus sa semnez un proces-verbal de predare a minorului (e posibil asa ceva in tara asta!!!), pe care il prezinta acestuia. Numai ca este pentru un alt program de vizitare, incuviintat prin alta sentinta. Procurorul incurca sentintele si programele de vizitare si de-aia a scos-o de sub urmarirea penala. Cand se va da S.U.P. si de catre prim-procuror, atunci se poate sa nu-mi vad iarasi copilul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare program vizitare minor bartha ileana bartha ileana anul trecut in iulie am bagat actele de divort, in ianuarie anul curent s-a pronuntat divortul care a fost contestat la curtea de apel Tg Mures unde iar am ... (vezi toată discuția)
Divort- program vizita minor ContSters228472 ContSters228472 Conform programului de vizita asa cum este stabilit in h.j. dar din cauza apelului (apel in care urmeaza sa fie discutata plata pensiei - natura sau bani) nu ... (vezi toată discuția)
Divort cu copii nagyjudith nagyjudith Dupa sentinta de divort minorii sunt incredintati mamei, cu drept de vizita acordat tatalui la fiecare a 2/a saptamana. Ce poate face tatal daca mama refuza ... (vezi toată discuția)