avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... instituire sechestru asigurator
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

instituire sechestru asigurator

s-a instituit de catre instanta judecatoreasca R...... sechestru asigurator pe baza :
-autorizatie de constructie expirata
-extras de carte funciara unde e mentionata parcela de teren obtinuta in urma unui contract de vanzare cumparare(despre care instanta nu stie nimic-este pierdut) si pe care parcela inca nu s-a facut mentiunea de constructii cladiri ptr ca acestea inca nu sunt terminate .
am facut recurs la tribunal!
intrebare: ce motive pot invoca ptr anularea solutiei instantei din R......?
NOTA :sechestrul a fost cerut ca masura asiguratorie a unui presupus imprumut financiar de 15000euro,imprumut nedovedit in instanta cu acte !

Alte discuții în legătură

Sechestru apartament doru anghel doru anghel In urma unei delapidari (14.000Lei) facuta de fiul meu dependent de stupefiante la firma X unde a lucrat, [b]mi s-a instituit sechestru pe ... (vezi toată discuția)
Imprumutul garantat cu ipoteca ContSters40598 ContSters40598 Nu m-am confruntat inca cu acest gen de contracte. Ma intereseaza cele incheiate intre doua persoane fizice, ptr. o suma de bani (semnificativa), suma de bani ... (vezi toată discuția)
Radiere sechestru cosmin_cristici cosmin_cristici Buna seara, va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat pentru urmatoarea speta. Doi copropietari, sot si sotie, ai unui imobil dobandit in timpul casatoriei ... (vezi toată discuția)