avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... case nat legea112 revendicate de culte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

case nat legea112 revendicate de culte

salut daca stie cineva daca legea 1 sau voiculescu se aplica si caselor rev de culte
Cel mai recent răspuns: raressi , utilizator 20:57, 2 Februarie 2011
Dar normal daca legea voiculescu sar aplica pt nedreptatea facuta chiriasilor ea sar aplica atat revindicatorilor PF si PJ Deoarece noi cand am cumparat de buna credinta de la stat nu siam ca o sa fie pevendicat de pf sau pj. Lege mai spun ca se poate si despagubi fostu propietar sau actiuni la fp.
Daca fostul proprietar doreste imobilul pe care l-a revendicat si acesta exista, trebuie pus in posesie fara alte discutii! Si mai ales daca revendicarea s-a facut in instanta!
Chiar daca sia castigat calitatea procesuala pe baza unei pagini dintro carte maghiara din care reiese ca azilul de batrani patronaj biserica si nu pe alte acte ,carte funciara sau un act prin care sa dovedeasca ca sunt continuatori azilului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Case nationalizate dadida dadida Buna ziua As dori sa cer sfatul in legatura cu achizitionarea unei locuinte cumparata de catre actualul proprietar prin legea 112/1195 . Casa a fost ... (vezi toată discuția)
Casa cu legea 112 teoma teoma Buna ziua veau sa cumpar o casa care a fost luata de fostul chirias prin legea 112. au trecut cei 10 ani de cand a cumparat-o, deci ar avea voie. are ... (vezi toată discuția)
Revendicare imobil nationalizat d92/19950 termen prescriptie 30 ani Iuha Adrian Adrian Iuha Adrian Adrian La depunera.actiuni de revendicare a imobilului in baza art 480 ,mandatarul a depus o procura care reprezinta pe "mostenitor ? " care se referea la ... (vezi toată discuția)