avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Infierea unui copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Infierea unui copil

Buna.Ma numesc Emilia si rog pe cei abilitati sa ma ajute sa lamauresc daca pot infia nepotul meu de 3 ani.Cum nu cunosc modul in care se converseaza pe forum,am sa astept sa dau mai multe informatii dupa ce am sa fiu contactata.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 18:36, 31 Ianuarie 2011
Buna dimineata.Multumesc tuturor pt ajutor.Referitor la infiere,m-am gandit ca doar asa o sa pot sa am drepturi depline,sa ai ofer o familie stabila ,sa hotarasc pt copil.Imi este greu sa dezvolt pe forum cu lux de amanunte toata aceasta poveste trista pt ca implica familia.Firesc ar fi ca mama sa fie mama,bunica...bunica,bona...bona si tot asa.Multumesc inca o data.
Doamna, procedura adoptiei e complicata si migaloasa, iar copilul are o mama care este fiica dumneavoastra, nu vad de ce ati vrea ca fiica dumneavoastra sa devina sora cu propriul copil. Daca doriti sa aveti drepturi depline asupra copilului cereti incredintarea acestuia si veti deveni tutorele lui si veti avea aceleasi drepturi ca si un parinte, dar mama va ramane mama si bunica bunica ca grad de rudenie. Nu este necesar sa il adoptati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este posibila infierea mea de catre bunica materna?? ContSters141803 ContSters141803 Am 35 ani,mama deceda,sunt casatorita,cu copil minor.Parintii mei au divortat cand eu eram de 5 ani.Dupa moartea mamei am ramas incredintate spre crestere si ... (vezi toată discuția)
Infiat copil silviu35 silviu35 O femeie e in divort sotul ei a fost internat la spital cu capul,ea are 2 copii o fata si un baiat vreau sa ia-u unul pe numele meu ea e de acord ca sa ne ... (vezi toată discuția)
Interesul superior al copilului diamantulalbastru diamantulalbastru conform legii 272/2004 interesul superior al copilului ii da dreptul acestuia sa fie ascultat si sa-si spuna opinia in legatura cu ceea ce doreste dupa ... (vezi toată discuția)