avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Cainii vagabonzi...
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Cainii vagabonzi...

Care sunt legile ce ocrotesc acesti caini vagabonzi ? Trebuie sa stam sa privim cum sfasie oameni,iar noi nu vom putea interveni ? Ce este cu atata iubire de caini ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 08:50, 12 Aprilie 2011
dana 50 a scris:

daca stam si ne gindim ,pamintul nu este al nostru e al animalelor,eu acum citiva ani am fost muscata de un biet cìine al strazii dar nu m-am gindit de al amorì am dat vina pe autoritati care nu se ocupa de ele.Iar de plimbari am frica de persoane nu de animale,eu animalele le cred inocenteX-(

Si rau faceti... Inocente,dar periculoase !
Gigelas, cu animalele cu 2 picioare, care se presupune ca au si ratiune, ce facem?Pe violatori, pe ucigasi, pe hoti, ii tinem (cand ii prindem, in inchisori)si contribuim la intretinerea lor, prin taxele pe care le platim la bugetul de stat.
Aceste"animale" cu 2 picioare, care iti ataca parinti, copii, fiice, te ataca pe tine ca om, care nu mai ai siguranta ca poti circula in liniste pe strazi, cu acestia ce ar trebui sa facem-te pomenesti ca ar trebui sa-i compatimim-ca sunt oameni nu animale.Nu?
Pe acestia ii tinem in inchisori si nu de putine ori am constatat ca fac chiar reclamatii cu privire la incalcarea drepturilor omului-si chiar castiga.
Cel care este mai slab(vorbesc de animal)hai sa-l omoram-pe pedofil, il lasam in viata, il eliberam ,pe violator la fel,sa-si continue treaba de unde a lasat-o, pe asasin-ii dam cativa ani, colo, si viata merge mai departe.
Aveti perfecta dreptate,dar sa nu uitam sa facem diferenta dintre OM si CAINE.
Chiar daca sunt doua animale,trebuie sa avem in vedere ca atacurile cainilor au cam depasit limitele si s-a ajuns la uciderea unor oameni de catre aceste patrupede - prieteni ai omului...Nu am nimic impotriva infiintarii unor puscarii pentru ... caini ! Dar,atata vreme cat sunt lasati pe strada si suntem la cheremul lor,imi sustin afirmatiile anterioare.
O zi buna.
Animalul ataca pentru mancare, de frica -omul ataca din ura, lipsa de compasiune, plini de bestialitate.Nu suntem la cheremul cainilor caci putem sa-i ocolim dar suntem la cheremul bestiilor cu 2 picioare,avand"faramutura de divinitate" din cauza carora seara nu poti sa iesi in liniste pe strada, poti vedea cum tineri rad de vreun batran care deabia se misca, cum in tramvai se leaga o gasca de natarai de fiica,mama sau nepotica si nu poti sa zici nimic ca te injunghie ca pe Cozma.Sunt multe de spus dar cred ca nu s-au luat masuri pt. a se steriliza si apoi ar disparea "din cauze naturale"(ca si noi) E vorba de caini-deci este tot responsabilitatea omului.
Stiu ca aveti dreptate sa va referiti si la cainii "cu doua picioare". Dar,dupa cum spuneti si dvs.,ati vazut astfel de cazuri (...cum in tramvai se leaga o gasca de natarai de fiica,mama sau nepotica si nu poti sa zici nimic...) dar nu ati intervenit.
Eu,am intervenit cand am vazut astfel de golani,ce se cred desteptii pamantului si va pot spune ca ma tin minte toata viata lor. De regula,acesti golani actioneaza "in gasca" si nu se asteapta ca cineva sa riposteze. Dar,daca luati de guler pe cel ce are gura mare...veti vedea cum ceilalti o rup la fuga. Interesant ! Sunt doar "mascarici". Pe viitor,ar trebui sa tineti cont si de astfel de aspecte: in general,cei ce ataca oamenii (cainii cu doua picioare) o fac din grandomanie. Dar,de fapt, sunt niste fricosi. Rar cand folosesc o arma alba ... Le este frica si sa foloseasca astfel de obiecte taioase, Asadar,cainii fara stapan,sunt mult mai periculosi,deoarece ataca foarte des. Chiar aseara,la tv. a aratat o alta persoana ce a murit in urma unui astfel de atac.
Ce parere aveti,acum ?
O zi buna va doresc. Cu stima,

Alte discuții în legătură

Eutanasierea cainilor maidanezi AntiMaidanez AntiMaidanez Buna ziua, Sunt din Bucuresti, un oras care timp de ani de zile n-a reusit sa-si rezolve problema cainilor vagabonzi. 10000 de oameni sunt muscati IN ... (vezi toată discuția)
Caini vagabonzi cricri1 cricri1 Ma intereseaza cum m-as putea apara de haitele de caini vagabonzi fara a incalca legea ? Din cate inteleg eu, nefiind specialist in drept, la ora actuala, ... (vezi toată discuția)
Carta drepturilor fundamentale a uniunii europene, "incalcata de catre maidanezi" ionstanca ionstanca Am numarat peste 30 de articole din Carta drepturilor fundamentale \"incalcate de catre ... (vezi toată discuția)