avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Recomandare pentru weekend
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Recomandare pentru weekend

Nu pentru ca e facut de un prieten va recomand [ link extern ]
ci pentru ca e genu de website pe care eu unul mi-am dorit sa il gasesc online de multa vreme.
adica sursa din care sa afli ce alta muzica / filme / carti se potrivesc profilului meu.
spui ce iti place si sistemul iti spune ce altceva s-ar putea sa iti placa.
ciudat, dar destul de relevant.:">

Ultima modificare: Vineri, 18 Aprilie 2008
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: florence_nann , utilizator 17:36, 29 Octombrie 2008
=D> Am facut incercarea si chiar a mers.
Excelent! :coffee:
Functioneaza....doar in proportie de 80%. Cu unele chestii m-a nimerit, cu altele...ca nuca-n perete!!:)
In general n-a gresit dar l-am pus in dificultate cu "Mai presus de toate" de Eric Knight.N-a auzit prea multe despre carte!=D>
buna idee. eu acum am vazut topicul mai tarziu si am raspuns dupa ce am vizionat. bun!!!!
Stiu ca scriu intr-un topic care probabil ca nu a mai fost deschis de ages, dar am fost placut surprins de acel link. Mersi.
Pentru un week end linistit si relaxant, daca ai chef de ceva video uri bunicele , uite recomand un site proaspat pe piata internetului din Romania, dar care, tanar fiind, promite: www.myvideo.ro.

Weekend placut , tuturor!

Alte discuții în legătură

Filme bune sau carti ce au atins sufletul... ContSters170895 ContSters170895 Deschid acest topic pentru a impartasi si altora filme sau carti ce ne-au marcat...placut...pe care am dori sa le discutam... Pentru inceput ,,12 oameni ... (vezi toată discuția)
Acum imi place acest cantec: Magda Staicu Magda Staicu http://www.youtube.com/watch?v=tH2w6Oxx0kQ&ob=av2e Kansas - Dust In The Wind (vezi toată discuția)
Filme de week-end Admin Admin A aparut un trailer al noii parti din IceAge. Bineinteles ca e promovata de veverita (e veverita? :">) Scrat, care are alte aventuri cu ghinda ... (vezi toată discuția)