avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident

Buna seara. Cine ma ajuta si pe mine cu raspunsul la urmatoarea intrebare :
- accident din culpa, neacordare de prioritate, cealalta masina de firma. Ne intelegem sa nu mergem la politie ( avaria masinilor este cam de 30 %). Nu semnam nimic in aceasta seara dar urmeaza maine sa mergem la asigurator ( ASTRA) sa dam declaratie de intelegere pe cale amiabila. Eu urmeaza sa merg la service sa-mi repar masina cu acea declaratie iar celalalt cu asigurarea mea. Pot avea consecinte ulterioare pentru ca nu am mers la Politie ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:27, 31 Ianuarie 2011
Daca v-ati hotarat sa rezolvati problema pe cale amiabila, atunci prezentati-va la unul din asiguratorii dv si intocmiti formularul de constat amiabil iar asiguratorul va va spune cine este vinovat in cazul de fata sau daca este culpa comuna. Daca cel considerat vinovat dispune de asigurare CASCO isi poate repara masina pe polita CASCO. Daca si pagubitul are polita CASCO valabila si el isi poate repara masina pe CASCO si apoi asiguratorii isi regleaza problemele intre ei fara sa va mai deranjeze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imposibilitate repare auto accidentata-lipsa acte vinovat la dosar daune nicoleta-luiza nicoleta-luiza Buna seara As dori un ajutor din partea voastra referitor la o problema: acum o saptamana am fost implicata intr-un accident auto. Am fost lovita de un sofer ... (vezi toată discuția)
Refuz plata casco Parazitu Parazitu Buna ziua, saptamana trecuta am avut un incident in trafic: am lovit un caine, iar dupa impact m\'am panicat si am tras de volan, intrand intr\'un autoturism ... (vezi toată discuția)
Probleme firma de asigurare auto dia21 dia21 la inceputul anului am avut un accident intr-un sens giratoriu,am incheiat o constatare amiabila cu celalalt sofer in care eu eram \"victima\",iar ... (vezi toată discuția)