avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum se face reincadrarea corect a unui referent cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum se face reincadrarea corect a unui referent cu studii superioare daca nu se mai regaseste nici functia, nici gradul??? Ma poate ajuta un specialist????

In anu l 2009 eram incadrata intr-o institutie publica pe functia de referent admin. si relatii publice, gr. III.
Prin Legea 330/2009 s-a eliminat gradul III si la un articol articol in lege se stipula ca voi fi reincadrata pe grad II.
Prin Legea 284/2010 dispare in totalitate referentul admin. si relatii publice, dar.... la Anexa I, cap. II pct. C (Alte unitati bugetare) la litera b) functia referent cu studii superioare nu se mai regaseste. ci doar referent de specialitate

Cum nu am gasit nimic concret in normele de aplicare a Legii285/2010, vin cu urmatoarea intrebare:

Care este reincadrarea corecta incepand cu anul 2011?

Mai mentionez ca sunt personal contractual intr-o inst. publica, subordonata unei primarii.

Va multumesc


Ultima modificare: Joi, 3 Februarie 2011
Lauraaionescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: zama cristian , utilizator 21:09, 18 Februarie 2011
Stimata d-na, la cap.II al legii 284/2010, "salarizarea personalului contractual din administratia publica locala"gasiti toate functiile de executie care trebuie sa existe intr-o primarie. Vorbim, spun inca o data de personal contractual. Daca la 31.12.2010 incadrarea dvs.era Referent de specialitate gr.II-studii superioare, cautati incadrarea pentru studii superioare in grila din cap.II. Pornind de jos in sus, pentru S veti gasi consilier juridic, diferite grade, dar aici nu ne incadram. Urmatorul, in ordine crescatoare avem: Consilier, expert, inspector de specialitate, s.a., debutant, dar debutant nu puteti fi, deci vom merge mai sus si am ajuns la INSPECTOR DE SPECIALITATE GR. II. Nu vi se pare normal,rational,legal..... sa va asimilati aici, sa nu mai umblati pe la diferite grile? Transformarea din REF in INSP se face in dispozitia de reincadrare data de catre ordonatorul principal de credite, in conf. cu prevederile L.284. O seara buna.
Ultima modificare: Vineri, 18 Februarie 2011
zama cristian, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincadrare personal contractual conform legii nr. 284/2010? AditzuA AditzuA Daca in 2009 eram incadrat la o institutie publica pe functia de referent, gr. III, iar prin Legea 330/2009 s-a eliminat gradul III dar un articol din lege ... (vezi toată discuția)
Incadrarea este corecta? remuss remuss Am terminat studii superioare anul trecut ciclul I Bologna ,lucrez in adm.publica si la transformarea postului am primit referent de specialitate cl.II.Din ce ... (vezi toată discuția)
Promovare pe studii superioare alehandraa alehandraa Buna ziua. Sunt referent cu studii medii din anul 2001 intr-o institutie publica,personal contractual cu casa, in anul 2010 am absolvit Facultatea de ... (vezi toată discuția)