Buna seara tuturor si bun venit in profesie celor 300 si ceva (400?) care au promovat examenul de admitere in barou.
Sunt la dispozitia intrebaciosilor pentru lamuriri din spatele robelor: cum e in stagiu, ce faci, ce nu faci, ce ai de facut, cum trebuie sa faci, etc.
Va salut si va astept,
Utilizator R.
lisette, daca esti din bucuresti, te sfatuiesc sa faci in felul urmator: cauta cat mai multe cabinete de avocatura pe google, pe legal500 si vezi ca majoritatea au site..unele au sectiune speciala ,,careers'', cu adrese de mail unde poti trimte cv si scrisoare de intentie. la fel, cauta pe ejobs, bestjobs, hipo.ro. e exact ca orice alta angajare:) multe cv-uri, aplicatii, etc...
iti urez succes!!!!
Cred ca taxa este de 2400lei. Cererea de primire in profesie se depune impreuna cu o copie a Deciziei de validare a examenului de admitere in profesie. Pe situl BB gasesti un tipizat. Restul cheltuielilor nu stiu la cat se ridica (card, roba etc).
La BB nu raspunde nimeni. Tare as vrea sa stiu cand se valideaza examenul si care sunt mai exact taxele. Poate ne mai ajuta cineva cu niste raspunsuri.
Avocat stagiar
geo26
avocatul stagiar care are un contract de colaborare cu avocatul indrumator mai poate colabora si cu alti avocati (definitivi) pe anumite dosare, spete alte ... (vezi toată discuția)