avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... probleme cu dosarul de dauna
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

probleme cu dosarul de dauna

buna dimineata.
va rog frumos daca ma poate ajuta cineva cu un sfat.
am avut un accident acum 2 sapt.cel vinovat a fost de acord sa facem amiabil.doar ca la inspectorul de dauna ambele parti au completat totul in afara de data si ora.au semnat.dupa asta cel vinovat a completat data si ora,care nu era corecta.accidentul sa produs in fapt la ora 17 iar in constatarea amiabila a fost trecuta ora 00:30.
acum dosarul a fost trecut la comisia antifrauda.dupa ce ne-a contactat cel care investiga si dupa intrebari si amenintari sotul meu a scris un proces verbal in care a scris ca totul sa petrecut exact cum este descris cu exceptia orei si datei(dar care totusi se include in 24 ore).
as vrea sa stiu ce este de facut in cazul asta.sotul meu nu este vinovat de accident in nici un fel si nu el a trecut data gresita pe constatarea amiabila.cel vinovat avea polita incheiata de o zi si pt asta suntem hartuiti.am fost amenintati si ca nu vom avea dosarul ca sa facem pe casco masina.
VA ROG MULT SA MA AJUTATI CU UN SFAT.:((
Vorbeati de o inregistrare video de la o benzinarie. Nu are data si ora?
Cu polita CASCO un apropiat mie asteapta de un an de zile sa recupereze banii de pe un autoturism facut praf - dauna totala =D>
Asiguratorul X il tot amână ....
Stimata d-na, aveti doua genuri de raspunsuri aici : unele, majoritatea, vizeaza problemele de asigurare, altele vizeaza in primul rand problemele familiei d-voastra.
Cred ca prioritara ar trebui sa fie linistea familiei d-voastra, adica sa eliminati ,,teroristii'' ; ,,fierul'' se indreapta .
Ar trebui sa mergeti pe solutia sugerata de d-l Adrian.Tudor . N-o intindeti mult cu ,,teroristii'' , lupta este total inegala si s-ar putea sa va internati si la vreun spital de boli nervoase, stresul continuu chiar este periculos pt. sanatate !
Si inca ceva : a sti scrie si citi poate sa dauneze uneori ! Ce hartii/acte ati semnat ? Va intreb deoarece intuiesc ce capcane intind ,,teroristii'' ! Justitiabilul habar nu are cand a cazut in ,,groapa'' legii ! Ganditi-va ca firmele de asigurari SIGUR merg pe profit (in primul rand datorita legislatiei si a CSA ), iar acest profit are la baza (si) case de avocatura cu portofolii impresionante.
Cu stima,
Ultima modificare: Vineri, 11 Februarie 2011
ContSters71247, utilizator
In primul rand:soferul vinovat isi recunoaste vinovatia ,asta nu este o problema.Nu am avut nici un conflict cu el.Polita lui era deja valabila de 17 ore atunci cand sa produs accidentul.
Cel care cerceteaza cazul asta ia spus sotului meu ca ar fi inregistraea de la benzinarie dar sigur nu o au.Acum ei pretind ca de fapt sa intamplat pe 24(cand nu era inca valabila).Dar acea inregistarare daca s-ar putea obtine ar fi clar in favoarea noastra.Chiar si aici unde locuim noi sunt camere de supraveghere de la banci si chiar si in parc dupa cate am inteles.Deci s-ar putea demonstra ca masina noastra pe data de 24 nu era lovita.Nu am idee cum s-ar putea obtine aceste inregistrari sau macar daca se pot obtine.
Dar cu toate problemele astea linistea noastra psihica are de suferit.Sanatatea mamei mele are de suferit,deoarece nu este deplasabila si neavand masina nu o pot duce la tratament(ea avand handicap de grdul 1).
Imi pun toate sperantele ca imi voi lua actele si voi face pe caso(pe care il platesc de aproape 2 ani si pana acum nu l-am folosit).
Imi pare rau doar ca nu am fost cu sotul meu cand a avut discutia cu respectivul si a fost amenintat si santajat chiar pot spune.O inregistrare mi-ar fi fost de ajuns sa-l reclam.Pana la urma nici macar nu sunt sigura daca el chiar are o functie la --- si care ar fi ea de isi permite sa faca abuzuri.
Ultima modificare: Vineri, 11 Februarie 2011
maramaria, utilizator
Va rog sa ne spuneti si noua firma la care avea asigurare celalalt sofer ca sa stim de cei care sa ne facem griji.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Accident rutier, refuz de despagubire din partea vinovatului geoman geoman am fost implicat intr-un accident rutier la care eu nu am fost vinovat am trecut in intersecie pe culoarea verde iar cealalta persoana pe culoarea rosie la ... (vezi toată discuția)
Accident Dima Mihaela Dima Mihaela Buna seara. Cine ma ajuta si pe mine cu raspunsul la urmatoarea intrebare : - accident din culpa, neacordare de prioritate, cealalta masina de firma. Ne ... (vezi toată discuția)
Mi se suspenda permisul sau nu flanko flanko am avut parte de o intamplare neplacuta conducand o masina luata in leasing de firma la care lucram am fost lovit in spate de un sofer neatent .Am completat ... (vezi toată discuția)