avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... card
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

card

am un card [EDITAT] pe care l-am obtinut ca urmare cumpararii a doua produse in valoare de 800 ron dupa un timp mi-au alimentat cardul cu alti 2500 ron desi am achitat lunar mai mult decat suma minima datoria s-a dublat datorita dobanzilor nu reusesc sa ajung la un consens cu ei pot apela la o firma de recuperare creante suma totala fiind de 4500 (desi sunt persoana fizica) faza cu protectia consumatorului pica,un sfat va rog cum sa procedez corect si fata de mine si fata de ei
Ultima modificare: Miercuri, 9 Februarie 2011
ContSters20980, utilizator

Alte discuții în legătură

Datorie sc nebancara theogrigore theogrigore Buna ziua, am si eu o problema mare cu cei de la sc nebancara. In 2006 am facut o rata cu buletinul pentru produse in valoare de 2200 de ron. in primele 7 ... (vezi toată discuția)
Probleme card acatia acatia Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu ceva sfaturi pentru rezolvarea unei probleme. In anul 2011 ma trezesc la locul de munca cu 2 tipi care vroiau sa-mi ... (vezi toată discuția)
Executare cerere de card ContSters71676 ContSters71676 Am scos produse de consum in rate cu credit de la un IFN.Pot fi executata silit daca exista numai o cerere de emitere de card si conditiile generale? (vezi toată discuția)