avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... act aditional formare profesionala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

act aditional formare profesionala

Salut. Am o problema si as dori sa primesc un sfat de la o persoana autorizata. In urma cu un an sefii mei mi-au propus sa trec de la departamentul productie la cel de automatizari. Precizez ca specializarea mea din facultate e Automatica si Informatica Industriala. Pentru a trece la departamentul automatizari mi s-a propus sa merg in Germania la fabrica mama timp de 6 saptamani unde sa mi se faca o pregatire sau formare profesionala sa zic asa. Inainte de plecare mi s-a inaintat un act aditional care mentiona ca in cazul in care plec in urmatorii 3 ani sa platesc despagubiri de 5000 de euro cat ii costa pe ei scolarizarea mea. Au spus ca asa au calculat ei ca i-ar costa cele 6 saptamani in care voi sta in Germania. Ajuns acolo....surpriza. In cele 6 saptamani mi s-a aratat fabrica, am muncit cot la cot cu cei care trebuiau sa ma invete si culmea in jumatate din timp am stat cu maistrii mecanici care nu aveau cunostinte de automatica si practic am muncit pe baza cunostintelor mele iar in celelalte 3 saptamani mi s-au trasat anumite sarcini de a elobora softuri si proiecte la care am lucrat singur singurel. Nu cred ca ceea ce am facut acolo se poate numi formare profesionala, plus ca nu am primit nici o diploma, nici un atestat, nimic din care sa reiasa ca am fost pregatit pentru ceva anume si am stat pe langa persoane care "sa ma invete" fara studii superioare.
In aceste conditii e valabil actul aditional? Nu mi s-a mai dat nici macar o copie care sa o pastrez desi am semnat 3 exemplare. Stiu ca ar trebui indeplinite niste conditii: sa fie minim 60 de zile, sa primesc o diploma, sa fiu scos din activitate etc. Am fost practic in delegatie, am primit salariu in tara si diurna in Germania.
Ma gandesc ca sunt 2 variante: prima nu e recunoscut actul aditional si atunci pot pleca linistit si a doua varianta e ca se poate numi formare profesionala si atunci cred ca legal trebuiesc justificate cheltuielile si nu suma trecuta in actul aditional pentru ca mai mult de 2000 de euro cu indulgenta nu au cheltuit mai mult cu mine sa aiba facturi. Cei care au stat sa ma invete au lucrat normal nu au stat dupa mine lezandu-si astfel activitatea zilnica. Se pot umfla anumite facturi acum dupa ce au depus situatiile financiare pe anul trecut?
Va multumesc anticipat pentru orice sfat util pe care mi-l puteti da deorece doresc sa parasesc firma in urmatoarea luna.
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 19:11, 27 Martie 2009
andrei2105 a scris:
Dar in cazul validarii actului aditional de un tribunal nu trebuiesc dovedite cheltuielile lor?

Ba da, desigur
Daca delegatia oficiala a fost tot o scoatere din activitate atunci nu ar fi trebuit sa primesc o indemnizatie si nu intreg salariul?

Poate ca ti s-a dat indemnizatie exact in valoarea salariului, este o procedura uzuala, si in fisa specificata desigur nu s-a specifica daca venitul impozabil este salariu sau indemnizatie, e tot venit.

Din discutiile de pe forum am inteles ca pentru a fi valabil un act aditional trebuiesc indeplinite anumite conditii cumulative care nu sunt indeplinite in cazul meu printre care si cea de minim 60 de zile durata a pregatirii.

Aici ai dreptate, dar cred ca reglementarea e putin imperfecta, si stiu cazuri in care asta nu a contat.
Se pot considera persoane care nu sunt ingineri in masura sa ma invete ceva?

Sa stii ca da, de exemplu anumite abilitati sau knowhow.
Cum pot ei dovedi ca m-au pregatit pentru ceva anume daca nu am primit diploma, atestat sau o dovada ca pot profesa intr-o anumita meserie in urma pregatirii lor? Masura dovediri pregatirii tot lor le revine.

Da, e sarcina lor, dar nu neaparat prin diplome poti dovedi.
Nu am experienta in asa ceva dar cunoasteti cazuri asemanatoare in care angajatul a pierdut procesul?

Da. Dar nu inseamna ca tu nu ai sanse, nu asta vreau sa-ti spun, ci doar sa vezi ca lucrurile nu au niciodata o singura fata.
Conform fisei postului am ramas tot inginer de productie si nu inginer automatist. Pe timpul sederii in Germania nu am intalnit nici un inginer de productie, cel care in ghilimele era trainerul meu oficial era un maistru de la mentenanta pe care de altfel nu prea l-am vazut la fata. Pot explica de ce au vrut sa ma invete altceva decat postul pe care il ocup in mod oficial in acte?
Draga Andrei 2105

Nu te mai framanta inutil.

Dupa cum prezinti problema cred ca la inceput au avut un gand cu tine si l-au schimbat pe parcurs din anumite motive. Poate ca le stii poate ca nu sau le banuiesti.

In instanta se discuta pe acte scrise si nu pe vorbe.

Intentia lor cu siguranta a fost de perfectionare. Altfel nu te trimiteau in Germania. Discutii de genul ca cine si ce te-a invatat nu isi au rostul. Le deschizi doar pentru a te apara .

Se recomanda se te axezi pe:
1. continutul contractului de munca si a actului aditional
2. activitatea pe care o prestezi in mod real si conformitatea ei cu fisa postului
3. delegatie ( ce scrie exact pe ea ) si costurile ei.

Abordezi cu seriozitate lucrurile si asta este o buna calitate.
Esti prea insistent pe anumite subiecte in care esti implicat si poate ca asta nu a placut.

Iti spun o poveste personala.
Eram in clasa 7- a dupa cate imi amintesc. La activitati de lucru manual de tamplarie aveam de facut un cui de lemn de cuier. Pentru asta erau alocate cam 30 de ore la scoala in atelier. L-am terminat in 3 ore. Neavand ce face atata l-am slefuit pana l-am stricat de tot si a trebuit sa fac altul.:)

Sa nu cazi in capcana in care am cazut eu. Ai tendinta asta. Si cam toti care exceleaza in ceva.

cu toata stima si consideratia Nicolaie Ciobotaru
Aveti dreptate in ceea ce spuneti mai sus. O sa ma axez doar pe actele scrise.
1. Continutul actului adtional il voi redacta atunci cand mi-am propus sa il cer.
2. Activitatea pe care o prestez in mod real e de inginer automatist dar asta nu e trecut nicaieri, in acte si in fisa postului sunt inginer de productie.
3. Pe delegatia tip pe care o am scrie ca sunt delegat pentru "GERMANIA", fara nici o alta precizare, perioada sederii, stampila unitatii mele si a celei din Germania iar pe verso la cheltuieli electuate nu este scris absolut nimic, toata pagina cu cheltuieli este goala. Nu mi-au cerut niciodata delegatia de la intoarcere, mi-au dat-o inaintea plecarii si atat. Iar in Germania eu am fost sa puna stampila unitatii, ei nu cereau asta in mod expres.
Am inteles ca actul aditional exista. Ce sa mai redactezi ? Il primesti, iei act de el si atat.

Pentru un extern firmei intre un inginer automatist si un inginer de productie poate sa nu existe diferenta.
Am mai multe calificari ( printre care si de inginer ) si iti spun dupa cum stii ca inginerul de productie se ocupa de problemele si de bunul mers al productiei. Si daca este inalt automatizata se poate numi inginer automatist de productie. Asa cum pot exista ingineri automatisti proiectanti. Codul COR face distinctie dar nu da si definitii. Pentru lamuriri suplimentare poti consulta Standardul ocupational pentru cele doua calificari. Numai sa dai de ele ca nu le am.

Cu ce te ajuta acentuarea acestui aspect caruia ii dai o importorta exagerata ?
Faci cu totul si cu totul altceva decat pentru ce ai fost initial angajat ? Sau cred eu ai doar sarcini mai specifice.

Bine ai facut ca ai pus stampila. Ai dovada exacta a sederii. Daca o cere cineva ii dai o copie nu originalul.

E bine sa stii ca nu e prea recomandat sa faci publice elemente de procedura interna a firmei la care lucrezi.
Ai un nickname si nu ai specificat firma si poate ca asta te scuza. Dar nici in aceste conditii nu e recomandat sa o faci.
Cred ca nimanui nu ii convine ( nici chiar tie ).

Alte discuții în legătură

Clauza profesionala vladislav05 vladislav05 Buna ziua, Sunt angajat la o companie cu capital german. Problema este ca pentru a-mi putea desfasura activitatea am fost trimis la compania mama, unde am ... (vezi toată discuția)
Act aditional florinalung florinalung Buna ziua, Numele meu este Anca. Am cateva intrebari legate de actua aditional intocmit cu ocazia realizarii unei formari profesionale. Lucrez la o ... (vezi toată discuția)
Suspendare contract de munca andrei2105 andrei2105 Pot afla mergand la ITM daca am avut contractul de munca suspendat anul trecut pe o perioada de 6 saptamani in care am fost plecat in delegatie in Germania? Pe ... (vezi toată discuția)