avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Aviz de insotire a marfii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Aviz de insotire a marfii

1. Pentru ce cantitati de marfa este necesar un aviz de insotire a marfii? Spre exemplu, daca sunt persoana fizica si am achizitionat 100 de saci de material de constructii (ciment, etc), pentru uz persoanl si ii transport cu o autoutilitara, imi trebuie aviz de insotire a marfii?
2. Ce este CMR? am vazut termenul specificat pe forum in diferite contexte, dar nici unul nu m-a lamurit cu privire la sensul cuvantului si scopul fiscal al documentului (daca este un document)
Cel mai recent răspuns: ContSters156394 , utilizator 16:06, 13 Februarie 2011
Raspunsul tau este cel mai complet, multumesc. Totusi, cum se explica utilitatea existentei ambelor documente(aviz de insotire a marfii SI CMR)?? Ce rost are si cel de-al doilea? Si apropo de ce sustin Lucian si dna Carmen, bonul fiscal nu este suficient? Trebuie sa primesc si aviz de la hypermarket?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi pentru doua spatii comerciale gent gent Doresc sa deschid un nou punct de lucru(magazin).Problema mea este ca mai am inca unul si nu stiu cum voi proceda cu actele.Imi trebuie registre,nir,e.t.c. ... (vezi toată discuția)
Termen valabiliitate aviz de insotire al marfurilor ContSters250895 ContSters250895 avand in vedere k clientii ii caut si pot aparea si alte probleme(defectiuni,urgente,etc). (vezi toată discuția)
Aparat returnat kerekesmargo kerekesmargo Firma A a vandut un aparat firmei B. dupa 3 ani(iesit din garantie) aparatul s-a stricat si a fost adus la firma A in vederea repararii, cum nu s-a putut ... (vezi toată discuția)