avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot sa ajung in inchisoare din cauza unui accident de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot sa ajung in inchisoare din cauza unui accident de circulatie?

in anul 2004 am avut un accident rutier cu vatamare corporala in urma careia persoana a decedat dupa o luna de zile petrecute in spital si suferind anumite interventii chirurgice.accidentul sa petrecut la ora 6,30 in interiorul localitati circuland cu 65 km/h.victima mi-a iesit dintro data in fata unde era o curba fara trecere de pietoni.Eu din 2005 am parasit romania neprezentandu-ma la nici o citatie de la polite,practic nu stiu nici in ziua de azi ce sa intamplat.vreau sa-mi fac documente in italia, e probabil sa am probleme?bineanteles ca nu ma sustrag de la fapta pe care am comiso.ma puteti ajuta cu un sfat.va multumesc
Cel mai recent răspuns: nikseldon , utilizator 00:25, 17 Februarie 2011
nikseldon a scris:

Ati omorât un om, v-ati pus palma in buzunar si ati plecat. Chiar v-ar surprinde sa fiti condamnat? In mod evident fapta vi se pare una triviala. Cum sa-si permită nenorocitii aia de judecători sa va condamne? Eu recomand sa faceți o plângere la CEDO dacă v-au condamnat!


Multi fug de la locul accidentului deoarece poate exista riscul sa ii linseze lumea...Oamenii indignati pot recurge la actiuni agresiva mai ales daca se gandesc ca ei ar fi putut fi victima...

Totusi nu a comis un omor cu intentie...dar aveti dreptate...

Daca nu v-ati prezentat la proces sunt sanse foarte mari sa aveti de executat o pedeapsa in regim privativ de libertate.

Problema este ca dvs. personal nu veti putea scoate cazierul...
La rudele dvs. politia nu elibereaza cazierul.
Singura varianta ar fi sa va angajati avocat.
Cum sa scoata cazierul daca user-ul este in strainatate dle.avocat Lascoschi ?:slap:
Incercati ca prin intermediul cuiva apropiat sau prin intermediul unui avocat sa aflati solutia din dosarul dvs,ppentru ca poi sa vedeti daca mai poate fi intreprins ceva.
Imi cer scuze, raspunsul initial a fost unul putin emotional. Apreciez ca intr-o anumita masura trebuie sa ne asumam consecintele faptelor noastre. Cu atat mai mult cu cat sistemul nostru de drept este excesiv de bland in anumite situatii.

Cazierul se poate scoate personal sau in baza unei procuri speciale. Din pacate nu se elibereaza avocatilor in baza imputernicirii avocatiale dar un avocat are cunostintele si resursele pentru a face sapaturi sa descopere daca exista o sentinta de condamnare sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit pedeapsă un an cu executare pentru conducere cu permis suspendat. sunt în londra, pot cere anularea executării din cauza condițiilor precare din penitenciarele din românia? calian constantin calian constantin Azi am primit pronuntarea.. Locuiesc in londra. Pedeapsa an cu executare conducere cu permis suspendat.. Intrebare pot fi urmarit si extradat? Pot cere ... (vezi toată discuția)
Inchisoare cu suspendare MihaiIancu MihaiIancu Buna seara! se pot da doua pedepse de inchisoare cu suspendare?? (vezi toată discuția)
Repetarea in decurs de 11 luni a unei fapte penale cristinei cristinei buna ziua domilor am o intrebare care ma framanta sper sa aveti timp si pentru mine pentru ca sunt disperat in urma cu 9-10 luni am fost prins circuland cu ... (vezi toată discuția)