avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatia de proprietari -parcari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatia de proprietari -parcari

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti pe ce baza se repartizeaza parcarile intr un imobil nou construit ,unde locuintele s-au vandut fara parcari ,iar cheltuielile de bloc se calculeaza conform legii in functie de cota parte indiviza .
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Harold Acar , utilizator 00:18, 21 Februarie 2011
M am interesat si terenul pentru parcari este in propietatea locatarilor.In acest caz cum se face repartizarea ( fiecare a primit prin contract o cota parte )
.Multumesc
In a cui proprietate? Care proprietari, ca ziceti ca in contractul de v/c nu figureaza altceva decat apartamentul?
Cum sa aveti o proprietate fara acte?
Interesati-va la presedintele asociatiei dv., la administratie.
In acest caz trebuie sa discutati problema in adunarea generala. In functie de cate locuri sunt si cati doritori se pot repartiza "gratuit" sau pentru o taxa de inchiriere. Aceste aspecte vor fi hotarate prin decizia majoritatii din adunarea generala. Dupa caz puteti face contract de comodat sau inchiriere cu asociatia, pentru a oficializa acest lucru.
Si daca eu am doua masini iar numarul de locuri nu este suficient cum se procedeaza?
Se hotaraste in adunarea generala un pret pentru locul de parcare si faceti contract de inchiriere cu asociatia.

Alte discuții în legătură

Loc de parcare fara cota parte indiviza EUR/GBP EUR/GBP Buna ziua, Locuiesc intr-un complex rezidential construit in 2018. Complexul are o parcare subterana pe 2 nivele si una supraterana. Accesul la parcarea ... (vezi toată discuția)
Parcare la comun - vecinii isi bat t-uri blocatoare nea_pandele nea_pandele Salut, Viata e complexa si are multe aspecte astfel am ajuns sa locuiesc intr-un bloc nou. Problema e urmatoarea: sunt 24 de apartamente, ~16 locuri de ... (vezi toată discuția)
Cota parte indiviza wawri wawri Locuiesc intr-un bloc cu parcare in subsolul cladirii. Unele spatii de parcare sunt cumparate de proprietari ai apartamentelor din bloc, altele au ramas ale ... (vezi toată discuția)