nu se poate duce oricine la respectivele firme, ci reprezentantul legal al asociatiei, presedintele asociatiei de proprietari.
Din cate stiu, aceste societati trebuie sa inchieie cu asociatia de lproprietari un contract. Nu au voie sa faca gauri in pereti fara ca asociatia sa isi dea acordul . Dar pentru ca nimeni nu a luat atitudine in ceea ce priveste ascesta problema , ei continua sa gaureasca peretii in continuare. Cred ca cel mai bine ar fi sa va duceti la respectivele societati si sa le spuneti ca doriti sa faceti lucrari de izolatie si sa trimita un reprezentant sa desfaca firele si sa le ancoreze in alt loc.
eu am incetat sa-i mai dau replici acestui user, observind ca ii place sa aplice legea dupa ureche, nu dupa continutul ei. dealtfel, nici nu sint convins ca o intelege corect in cazul in care reuseste sa o lectureze pina la final ;)
musac...ti-ai revenit? Nu mai fi "gica contra"! Cand mai incerci sa postezi mesaje in legatura cu Legea nr.230/2007, citeste bine si dupa aceea da-ti cu parerea!
Carol-Iorac sa respectam opiniile! Asa am inteles, printre altele din regulament, ca la instanta, contradictionalitatea!
tudorioan a scris:
eu am incetat sa-i mai dau replici acestui user, observind ca ii place sa aplice legea dupa ureche, nu dupa continutul ei. dealtfel, nici nu sint convins ca o intelege corect in cazul in care reuseste sa o lectureze pina la final ;)
musac...ti-ai revenit? Nu mai fi "gica contra"! Cand mai incerci sa postezi mesaje in legatura cu Legea nr.230/2007, citeste bine si dupa aceea da-ti cu parerea!