avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... instiintare ca se fac investigatii la accident
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

instiintare ca se fac investigatii la accident

stie cineva ce trebuie sa faci cand iti vine o instiintare de la compania de asigurari a celui care te-a lovit, cu privire la producerea accidentului?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 10:38, 21 Februarie 2011
in acea instiintare nu zice nimic ce sa fac, zice doar ca se fac investigatii si atat
Atunci e simplu: este o pura actiune "procedurala" prin care se justifica o amanare a platii pana la 90 zile.Litigiul va fi intre service-ul executant(probabil agreat/indicat de asigurator) si asiguratorul care a acceptat reparatia.Daca veti avea cumva neplaceri in viitorul apropiat, aliati-va cu reparatorul care (daca nu si-a primit), va face tot posibilul sa-si primeasca banii.
Daca nu au specificat ce trebuie sa faceti, dv va continuati programul normal si cand o sa va faca precizari fie o sa va prezentati la service cu masina si cu documentele cerute, fie o sa va ceara sa-i asteptati acasa pt unele verificaride menite sa tergiverseze plata despagubirii catre service. Asa ca eu zic sa nu intrati in panica si sa asteptati urmatoarea lor miscare. Parerea mea este ca e o lipsa totala de profesionalism pt ca daca voiau sa amane plata trebuiau sa solicite aceste investigatii in termen de 10 zile de la efectuarea constatarii daunei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna auto marius____ marius____ In data de 10 ian 2011 s-a produs accidental, in data de 11 ian 2011 s-a avizat, in data de 14 ian am dus masina la service, pe 20 ian iau masina din sercice, ... (vezi toată discuția)
Legea rca nedrepta seugen67 seugen67 Masina mea a fost lovita la o trecere de pietoni de de o alta masina si impinsa in masina din fata pe 30.06.2011.Am luat asigurarea vinovatului si am ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un asigurator Cheater23 Cheater23 Salut! am avut un accident acum vreo 3 saptamani, in urma caruia eu am avut daune la masina de 10000 Euro iar cea care m-a lovit(vinovatul) doar 1000Euro.Am ... (vezi toată discuția)