avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acordare indemnizatie somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acordare indemnizatie somaj

In luna august a anului trecut (2010) in urma unor discutii cu patronul firmei unde lucram, am fost nevoita sa-mi dau demisia. Patronul, sa evite trimiterea in somaj, a recurs la fel de fel de nemultumiri si reprosuri, de pretentii nejustificate. La momentul demisiei nu mi-am facut griji, intrucat ma bazez pe capacitatile mele fizice si intelectuale ( am 51 ani). Pe parcurs am constatat ca din peste 2000 de Cv-uri depuse nu m-au chemat decat 2 angajatori care dupa ce am stat de vorba cu ei nu m-au mai sunat.
Acum intrebarea: pot sa ma inscriu la somaj ? Eu doresc un loc de munca, dar pana il gasesc trebuie sa am si din ce trai. Acum ma rezum la salariul sotului care abia ne ajunge.
Multumesc,
Ioana F.
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 09:16, 23 Februarie 2011
Buna dimineata !
Nu puteti beneficia de indemnizatie de somaj intrucat CIM a incetat din motive imputabile dvs. (demisie) ......:sorry:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj ana880 ana880 Buna dimineata, Am primit 6 luni somaj dupa terminarea facultatii. Pe perioada somajului m-am angajat la o firma de cosmetice, am lucrat 5 zile si am semnat ... (vezi toată discuția)
Demisie forțatã de șef sau concediere indisciplinarã bossgyuszi bossgyuszi Lucrez de 4 ani ca sofer transport persoane pe un autocar.Romania-Portugalia.In decembrie nu am efectuat nici o cursa,asteptand acasa.Mentionez ca plecarile ... (vezi toată discuția)
Discriminarea pozitiva, corectitudine politica dapyx dapyx Definitia discriminarii pozitive, ar fi preferarea ?i avantajarea unor grupuri despre care se considera ca au fost discriminate in trecut, in detrimentul ... (vezi toată discuția)