avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa plec de acasa!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa plec de acasa!

Am 17 ani. Parintii ma pot lua inapoi la ei acasa? Exista vreo cale prin care imi pot alege alt tutore?
=D>

Vreau sa plec de acasa!
Am 17 ani. Parintii ma pot lua inapoi la ei acasa? Exista vreo cale prin care imi pot alege alt tutore?

Adelina este la virsta critica.Desi pare o fata matura,este inca un copil,si are nevoie de sfaturi profesioniste dar si parintesti.
Sunteti niste oameni-parinti excelenti,incercati sa ghiciti adevarata situatie sociala a Adelinei si veniti cu sfaturi extrem de utile pentru ea.Indiferent in care se inscrie are o rezolvare prin sfaturile prietenesti si parintesti oferite de dvs.
Sper ca Adelina sa revina cu explicatia clara a situatiei ei.=D>
Eu va aplaud pe dvs.,stimati colegi.=D>=D>
Iata de fapt cum arata intrebarea, pusa pe alta sectiune din forum.

Un minor poate sa-si paraseasca domiciliul? Parintii pot sa-l ia cu forta acasa? Minorul avand 17 ani. Isi poate alege un alt tutore legal? Exista vreo cale prin care parintii sa nu mai aiba niciun drept asupra lui?

In incercarea de a castiga increderea persoanei, fara a face cerecetari, sperand intr-o colaborare, am esuat.
Este momentul sa intervina cei care dau sfaturi legale privind drepturile minorului:surrender:
NB: Cum de mai mult de 24 ore nu a mai intrat online, probabil a comunicat de la un internetcafee.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Februarie 2011
nucu$, utilizator

nu cunosc legile... sunt o persoana normala. intervin inca o data si sper sa fie cu folos pentru adelina. poate obtine sfaturi ca sunt multi in asemenea situatii, dar trebuie sa dea mai multe detalii. din mesajul ei nu spune ceva nou care nu se intampla zilnic in familii care au o situatie materiala ,,mica'' . daca intradevar are o situatie care cere o rezolvare { profesionala, si parinteasca } asteptati sa intre si sa dea mai multe detalii. eu sincer nu am inteles mai nimic din intrebarea ei. cu respect si o seara placuta
Urmarind mesajele Adelinei din acest forum,care sunt sub semnul mirarii din partea mea,cred ca ar trebui sa ne dea mai multe detalii despre ce doreste sa faca, pentru a o sfatui in calitate de parinti.In materie legala, cred ca a primit suficiente informatii.
Adelina ai o problema pe care o poti rezolva bine doar daca nu iei decizii pripite.Tu iti cunosti cel mai bine situatia de aceea trebuie sa gasesti cea mai buna solutie tinand si cont de sugestiile persoanelor care vor sa te-ajute.

Alte discuții în legătură

Vreau sa plec de acasa! ContSters295418 ContSters295418 Buna!Am 17 ani si vreau sa plec de acasa.Nu ma mai inteleg deloc cu parintii si vreau sa plec la iubitul meu care este major.Nu as vrea sa pateasca nimic el ... (vezi toată discuția)
Am 17 ani marianamary97 marianamary97 buna ziua am 17 ani si mai am 9 luni si fac 18 ani. eu nu am tata traiesc de cand eram mica cu mama si bunica. am un iubitt mai mare cu 6 ani decat mine. ... (vezi toată discuția)
O problema ContSters101087 ContSters101087 daca parintii mei si-au luat mana de pe mine,s eu sunt inca minora si traiesc pe strazi nu pot pleca intr-o alta tara????????????????????????????daca pe ... (vezi toată discuția)