avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere penala fara raspuns
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere penala fara raspuns

Buna am si eu o problema daca se poate sa ma ajutati am facut o plangere penala la parchet privind distrugere,incalcarea dreptului de proprietate,organul de cercetare penala si-a terminat atributiile dandu-mi un raspuns ca astabilit vinovatia pers respective,a inaintat parchetului dosarul ,iar procurorul nu avrut sa ne de-a nici un raspuns daca s-a inceput sau nu urmarirea penala,am fost in audienta cand era program cu publicul sa vad care e situatia dosarului si de ce nu il trimite spre judecare,insa nu am fost primiti de procuror,tin sa precizez ca pers respectiva este un bugetar cu functie importanta,am facut mai departe la prim procuror privind tergiversarea dosarului deoarece au trecut cateva luni de cand politia si-a incheiat cercetare si ni sa rspins ca nefondata,dar tot nu s-a specificat nup sau iup,am facut mai departe la procurorul superior dupa care acestia au inaintat la curtea de apel si ni s-a spus ca este inadmisibila plangerea,ce pot face pot inainta la curtea de casatie si justitie pentru a pune dosarul pe rol deoarece nu vor sa ne dea nici un raspuns cat pot tine dosarul musamalizat,sunt dispusa sa merg cat de departe deoarece doresc sa obtin o dreptate am termen de facut mai departe,pot sa dau eu in judecata si sa se ceara dosarul de la parchet?va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:27, 24 Februarie 2011
gabriel z a scris:

cercetarea in faza de urmarire penala are ca termen maxim ldegal 6 luni.s-a depasit acest termen?

???? Stimate avocat, unde ati gasit acest termen, in ce lege? :P
Solicitati sa vi se comunice stadiul cercetarilor.
Solutia, asa cum a spus si colegul de mai sus este o plângere pentru tergiversarea cercetarilor,care se va rezolva de procuror.
Succes!

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Plangerile pt tergiversare se resping de parchete.
Cereti sa aflati stadiul cercetarilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce urmeaza? liviuu liviuu Care este parcursul unei plangeri penale? plangere penala, - organ de cercetare (politist), - rezolutie procuror, - contestatie rezolutie la prim-procuror, - ... (vezi toată discuția)
O intrebare_plangere penala pentru vatamare nicoleta_85 nicoleta_85 O pers. a fost agresata fizic. Are certificat medical precum ca are nevoie de 40-50 de zile de ingrijri medicale. La acel moment a facut plangere la ... (vezi toată discuția)
Distrugere dan_bcdro dan_bcdro acu 2 luni unii mi-au spart geamurile la masina si au lovit-o cu pietre si pari.De atunci dosarul acesta sta la postul de politie.Agentul responsabil cu ... (vezi toată discuția)