avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... fotografiile mele sunt folosite pe un website fara ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

fotografiile mele sunt folosite pe un website fara acordul meu scris

fotografiile mele sunt folosite pe un website fara acordul meu scris cel care a facut siteul respectiv refuza sa le stearga ba mai mult facand referire la persoana mea afiseaza pe fiecare pagina a siteului faptul ca sunt cercetata de autoritati
este o situatie denigranta cui ma pot adresa pentru a raporta websiteul respectiv?
Cel mai recent răspuns: Danbv , utilizator 06:36, 1 Martie 2011
Si....cum ramine cu faptul ca pe linga utilizarea fotografiilor, la protestul autorului fotografiilor catre "site" se mai fac si afirmatii de catre "adminii" site-ului la adresa autorului ???????
Pe acel site, la publicarea pozelor s-a facut precizarea autorului lor (adica cine este autorul acelor poze) ?? In acest caz vezi si discutiile de pe "PANORAMIO" (Google Earth) legate de utilizarea unor fotografii (de altfel exce[tionale) de alte site-uri, pentru calendare si altele asemenea......cu sau fara precizarea sursei pozelor...........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul fotografului asupra pozelor ionicapacoste ionicapacoste Buna. Vreau sa fac o sedinta foto nud. Vreau sa am dreptul sa public acele poze pe site ul personal, pe alte site uri de fotografie si nu numai. Modelul va fi ... (vezi toată discuția)
Drepturile de autor asupra fotografiilor Ralu0108 Ralu0108 Am facut 3 sedinte foto la acelasi fotograf, la diferite intervale de timp, ultima sedinta continand si poze nud. Nu am senmat nici un contract cu ... (vezi toată discuția)
Cui apartine dreptul de autor: modelului sau fotografului? spiridus7 spiridus7 Daca o femeie pozeaza(imbracata sau dezbracata) pentru un fotograf, fara sa aibe o intelegerea prealabila scrisa, acel fotograf poate sa publice acele poze in ... (vezi toată discuția)