avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... fidejusor la o societate comerciala cesionata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

fidejusor la o societate comerciala cesionata

Buna ziua, am o societate comerciala, iar cu aceasta am semnat un contract de fidejusiune pentru o alta societate. Debitorul obligatiei a cesionat societatea, iar acum eu ca si persoana juridica am ramas fidejusor (practic pentru niste necunoscuti in care nu pot sa am incredere). Am vreo posibilitate sa anulez contractul de fidejusiune? Mentionez ca am solicitat fostului reprezentant al societatii inlocuirea societatii mele, dar m-a refuzat (nu are pe cine).
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Partile unui contract de fidejusiune ContSters69460 ContSters69460 Buna ziua, am gasit iinserate in mai multe contracte comerciale 'clauza de fidejusiune" in sensul ca :"Intre vanzatorul X si cumparatorul Y, semnatari ai ... (vezi toată discuția)
Importanta hotararii adunarii generale a asociatiilor pt semnarea contractului de fidejusiune mitzu74 mitzu74 Buna ziua. Sunt administratorul unei societati comerciale. suntem 2 asociati cu parti egale.Asociatul meu doreste sa solicite o linie de credit, eu am fost de ... (vezi toată discuția)
Anulare contract de vinzare-cumparare ana93 ana93 va rog ajutati-ma cu un raspuns: In ian 2006,am facut un act de v-c cu tatal meu,prin care ii vindeam acestuia apartamentul proprietate personala detinut.In ... (vezi toată discuția)