avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2269 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... recuzare judecator
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

recuzare judecator

ce motive sunt intemeiate pt a recuza un judecator?
Cel mai recent răspuns: Adrian Stan , Avocat 18:12, 2 Martie 2011
Recuzarea este o chestie periculoasa, sunt avocati vechi care se lauda ca nu au recuzat niciodata. Trebuie facuta pe motive clare si intemeiate. Asa doar pentru ca se uita judecatorul urat, va intoarce vorba sau intreaba martorii intr-un stil mai agresiv eu zic ca nu prea se impune...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dorii s-a stiu in ce conditii la un proces pot cere alt judecator? Nikiii Nikiii Am un proces de doi ani de zile care nici macar nu a inceput,santem de abia la anscrieri,am fost in doi ani de zile la tribunalul respectiv si am cerut s-a vad ... (vezi toată discuția)
Recuzare procuror ! tutu12 tutu12 Un procuror de caz este prezent in instanta pentru sustinere ? Se poate recuza acest procuror in fata acelei instante dat diind faptul caa acelasi procuror ... (vezi toată discuția)
Caz flagrant de incalcare a cod. de procedura penala.... corneliu77 corneliu77 Stimati \"forumisti\" cum este posibila aceasta situatie??? Am fost judecat de un jud. intrun dosar civil in 2007 iar maine in penal in sunt judecat de ... (vezi toată discuția)