avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna seara!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna seara!

cati bani as putea cere pentru o intelegere cu patronul care mi-a scris demisia singur?

Cel mai recent răspuns: Gabriel Zagrean , Avocat 18:38, 6 Martie 2011
aceasta intelegere se poate face si legal.deoarece a comis mai multe infractiuni(fals, uz de fals), puteti solicita legal daune morale.In aceasta privinta, se poate cere echivalentul salariilor care trebuia sa le primeasca angajatul de la data incheierii unei asa zise "demisii" si pana la plata echivalentului salariului pe timp de 12-16 luni.Este un reper destul de des uzitat in practica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara AlinaTinaMircea AlinaTinaMircea se pot cere daune morale pentru falsul în înscrisuri sub semnătură privată?..si tinand cont ca din cauza acestei cauze s-a facut o executare silita..plus ... (vezi toată discuția)
Unde ma autodenunt? gul.titi gul.titi Buna ziua, Lucrez la o companie de telefonie....si am falsificat niste semnaturi ale unor clienti...am fost decoperit ..si mi-au zis ca ma dau afara...nu ... (vezi toată discuția)
Cum pot dovedi ca patronul a semnat contractul meu de munca? mihai251979 mihai251979 Buna ziua! Patronul a semnat contractul in locul meu din diferite motive,spuse de catre el.Cand am cerut sa semnez contractul ,mi-a zis ca a rebuit sa semneze ... (vezi toată discuția)