avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... garantie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

garantie

Buna ziua,
Am cumparat online o imprimanta care dupa 2 saptamani s-a defectat. Am trimis-o la firma de unde am cumparat care avea service propriu si mi-au zis ca am trimis imprimanta cu sigiliile rupte. Va dati seama ca daca o desfaceam eu sau punem pe cineva sa o desfaca nu mai aveam pretentia la garantie, mai ales ca stiam ca nu trebuie sa fie rupte. Eu le-am scris urmatorul mesaj:"Buna ziua, sigiuliul nu era rupt. Eu nu sunt nesimtita si nu am desfacut imprimanta. Chiar asa sunteti? O desfaceti si apoi ziceti ca era iesita din garantie? Nu pot sa cred ca faceti asa ceva? Nu ma asteptam avand in vedere ca va faceti o reclama asa buna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Daca era rupt sigiliul nu o trimiteam, stiu si eu regulile garantiilor, dar se pare ca dvs nu stiti alte reguli." Se pare ca s-au simtit jigniti si au zis ca ma actioneaza in instanta pentru afirmatii, dar pana la urma eu sunt cea pagubita.
Va rog sa imi spuneti ce parere aveti.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters158230 , utilizator 11:02, 17 Mai 2011
Dupa cum am spus..Trebuie sa faca o dovada pertinenta ca produsul a ajuns fara sigiliu.
Cel care a preluat produsul trebuia sa faca mentiunea pe un pvcc ( fara sigiliu).
Dupa ce ajunge la ei produsul degeaba fac ei 1000 rapoarte ca nu au nicio valoare atata timp cat dvs nu ati fost de fata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actionare in instanta andreeaddeea andreeaddeea Buna ziua, In primul rand imi cer scuze daca nu am nimerit bine,dar nu am gasit alt forum sa pun intrebarea mea. Pot fi actionata in instanta, asa cum am ... (vezi toată discuția)
Probleme aparute dupa returul unui produs popescualextraian popescualextraian Buna ziua, In data de 10.03.2017 am achizitionat o consola PS4 de la Media Galaxy/Altex Cluj, sediul Polus. Conform ofertei Media Galaxy, orice produs ... (vezi toată discuția)
Telefon stricat de cei de la garantie... medeeathing medeeathing Buna ziua, acum cateva zile am dus si eu un telefon la reparat fiind in garantie (\"garantie pe viata\" de la Cosmote).Acestia au preluat telefonul si l-au ... (vezi toată discuția)