avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sunt in medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sunt in medical

Buna ziua!
Sint in medical de 91 de zile. Trebuia sa mi se dea trimiterea catre somaj dar mi-am luat medical. Acum incerc sa-mi prelungesc pana la 120 de zile. Aveam CM pana pe 7 inclusiv. Daca nu voi putea obtine prelungirea CM, voi avea 2-3 zile lipsa la servici, ce - mi poate face angajatorul in aceasta privinta? Mentionez ca relatia cu angajatoul este tare rea , desi sunt in mediul financiar si fara nici un fel de sanctiune de 15 ani. Brusc conducere noua si probleme noi.
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: iosif.kramar , utilizator 18:59, 8 Martie 2011
multumesc frumos!
o sera faina,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absente nemotivate nejustificate herminav herminav Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu lamurirea urmatoarei spete: - salariatul absenteaza nemotivat - 6 zile lucratoare, spunind ca este internat. A anuntat ca ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract de munca rusualexandra rusualexandra Am un salariat care a avut 272 de zile concediu medical pt boala obisnuita in ultimile 12 luni adica din sept.2011 pana in iunie 2012. Incepand cu luna iulie a ... (vezi toată discuția)
Angajat problema ContSters74221 ContSters74221 Buna ziua, am intampinat urmatoarea problema,pentru care,cer ajutorul specialistilor: In data de 02.11.2011,unul dintre angajati mi-a comunicat telefonic ... (vezi toată discuția)