avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie anticipata sau pensie anticipata partiala?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipata sau pensie anticipata partiala?

Buna seara...am mai scris despre subiectul asta insa am ramas cu o nelamurire...mama mea are 55 de ani si 4 luni...si-a depus dosarul in 18 februarie pt pensie anticipata si i s-a spus ca daca are 38 de ani lucrati nu se penalizeaza pensia anticipata.Neintelegerea mea este urmatoarea:mama are 37 de ani lucrati si 5 luni + 2 ani si 2 luni lucrati in grupa 1 si 4 ani si 3 luni in grupa 2.Se adauga si acesti ani lucrati in grupe pentru a nu fi penalizata?Va multumesc mult de tot pt raspunsuri...o seara placuta
Cel mai recent răspuns: oanaboros , utilizator 21:03, 14 Martie 2011
Totul este in regula daca nu are stagiu asimilat.
Am inteles...Va multumesc pt timpul acordat.O seara placuta va doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta pensionare eu12 eu12 Buna ziua, mama mea in varsta de 58 ani impliniti in septembrie 2012 si cu o vechime de aproape 39 ani in invatamant ar vrea sa iasa la pensie. Intrebarile ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala luciivan luciivan Buna seara!Am varsta de 57 ani si 6 luni si vechime in campul muncii de 38 ani. I ntrebarea mea este: Sunt penalizata daca ies la pensie anticipat?? Va ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie conform legii intrate in vigoare dupa 01 ianuarie 2011? mariatomas mariatomas Sunt femeie nascuta la 05 iulie 1956. Am o vechime in munca de 33 ani lucrati efectiv pana la data cand am intrat in somaj. In aceasta perioada de 33 ani am ... (vezi toată discuția)